1 dag, 9 timer siden

Weekend og Ted

Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
5 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
5 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
12 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
11 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Hej dagbog, - Weekend, - nu er der GAC idag, så jeg har kun lige fået gået efter 1 religiøs. En mente, at sex kun var til for at få børn.. så derfor ingen homo sex.. så jeg spurgte lidt ind til det, om han ikke vidste at hetro'er også kunne ha sex for nydelse. Så var der en anden der sagde at det var en "synd" så det var hurtig nok at svare på den.. for "synd" er et opfundet ord, og blot en påstand.. i katagori med, hvis jeg skrev at hver gang han havde sex, med nogen..uanset køn, så var det vederstykkelighed.. Man kan påstå hvad som helst, men hvis man ikke kan bevise det... så kan det affejes uden videre..

Som sagt, - Jeg synes det er underlig, at disse religiøse.. der skulle være gode, opføre sig nederdrægtigt. De vil snakke om værdier, men kan finde på at opgive deres næreste familie, hvis de ikke tror på det samme nonsens som dem! - Jeg har ikke noget imod homoseksuelle.. åh ja, en mente at det var et problem for der så ikke kom flere børn der... suk, - det handler om omkring 3% af befolkningen.. 10% ialt med andre grupper.. der bliver ikke mangel på mennesker. Jeg kiggede selvfølgelig efter statistikken.

Sjovt, at disse mennesker, der burde være gode eksempler..har så meget had imod andre, der blot holder af en af samme køn.

24.47

Jeg så lige en ny TED video. Han er ateist, men røv elendig til at argumentere.. han sagde, at han ville benytte sig af en teknik, hvor han blot spørger religiøse om, hvad deres gud er.. ikke hvad denne har gjort, men hvad denne er lavet af, hvor denne bor og hvor de ved det fra... noget den mand altid gør... det er der intet nyt i.

Jeg har prøvet at kommentere på hans videoer, for at hjælpe ham lidt med at argumentere. For han ved intet om noget som helst. Nu ved jeg snart ikke om jeg gider at se hans kanal mere.. manden har stemt på trump. Holy f...
Ingen daværende præsident, har gjort mere for de kristne nationalister end trump..også stemmer han på ham? Wtf..

Der er ingen gode, holdbare grunde til at stemme på trump, især ikke som ateist.

Selv om folk kan sige, at inflationen var lavere under trump, så er en 0 inflation ikke god! Ikke at præsidenterne bestemmer alt omkring en global økonomi. Ligesom trump ikke kunne bestemme om covid kom eller ej..og hvilken effect den ville han på et globalt marked, der blev ramt.

Men hvad vil trump økonomisk? Mere told..som han ikke fatter konsekvensen af.. han tror, at kineserne kommer til at betale..men den bliver blot lagt oven på de vare.. der bliver købt af amerikanere.. det kan give yderligere inflation..men samtidig, men samtidig med at der bliver solgt færre vare...fordi de koster mere, så laver kina blot en straf told..så evt job gevinster ved at man så ikke køber de importerede vare.. falder væk... når kina så også køber færre vare fra usa.

Samtidig vil trump forærre en del af,.eller hele ukraine væk til rusland...en del vil blot gøre at de kan angribe igen, når de er mere forberedt.. nu ved rusland godt, at de ikke kan hamle op med nato.. de har brug for en oprustnings pause..den må de for alt verden ikke få.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend og Ted er publiceret 26/10-2024 21:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.