9 timer, 18 minutter siden

Varm og rastløs

Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
6 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 6 måneder siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
6 måneder, 15 dage siden
brænde
Peter
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
5 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Bærer rundt på rastløs energi efter at have ordnet vasketøj i dag frem for normale vaskedage om onsdage. Er lidt ved siden af mig selv i dag, og tænker jeg har fået det forkerte ben ud af sengen trods jeg stod op klokken otte, og fik gang i morgenrutinerne. Ud over vasketøjet har jeg kun fået skrevet løbende i min dagbog og bestilt medicin online. Ved ikke om jeg kan koncentrere mig om at skrive på novellen "Glansbilleder i mørke" da den er dyster og det kræver et specielt mindset for at skrive den. Jeg kunne selvfølgelig begynde på en sideløbende historie, der er mere muntert læsning eller støve mine blyanter af og tegne lidt.

Jeg har ingen idéer lige i øjeblikket til hvad jeg ellers skulle begynde at skrive på. Et projekt ad gangen er vel den mest fornuftige fremgangsmetode eller er det?
Jeg har en anden ufærdig novelle, Katten, liggende, men er ikke sikker på at jeg nogensinde får afsluttet den historie. Nogle historier er bare dømt til at fejle og "Katten" er nok en af dem. Historien fejlede for mig, fordi jeg ikke havde planlagt slutningen fuldt ud efter at have gjort den længere. Den var ellers næsten færdig da jeg besluttede mig for at ødsle flere ord på historien, og så endte det med at jeg strandede i historiens udvikling efter den blev dobbelt så lang, som den oprindeligt havde været. Hvis jeg havde bevaret historiens korte form, så var den nok blevet færdig. Nå, men det er et projekt jeg kan tage op til en dag, hvor jeg er parat til det. I mellemtiden må den samle digitalt støv.
Jeg kunne selvfølgelig brainstorme nogle idéer frem og udvikle en historie på den led. Jeg ved bare ikke hvad emnet jeg skulle brainstorme om skulle være. Jeg må læse nogle tekster her og der og lade mig inspirrere, hvis jeg beslutter mig for at gå til værks.

Her er vamt og jeg har ikke rigtig lyst til at læse. Var ellers gået i gang med Dean R. Koontz bogen "Grib Natten"
men måtte holde på side 62, da det føltes som om alle formaliteter var skippet i bogen eftersom jeg fandt ud af at bogen var andet bind til "Frygt Intet". Jeg hverken ejer eller har læst 'Frygt Intet' så venter med at læse resten af 'Grib Natten' til jeg har fået fingrene i første bind. Jeg har set Saxo har bogen, det er dog en engelsk udgave. Jeg kan heldigvis godt læse engelsk, så måske kan bogen fristes til at købe i en nærstående fremtid.
Er i stedet gået i gang med "Fanget I Isen" også af Dean R. Koontz, men bogen kan ikke friste mig til yderlig læsning lige nu. Bogen er ellers kun på 235 sider, men bogstaver er lidt små så den kan vel godt tage sig ud som en bog på 300 sider, hvis typografien var lidt større. Er ikke i humør til små bogstaver i øjeblikket, da det kræver mere nærlæsning end normalt.

Termometeret i min telefon siger at der er 20,3 grader udenfor i øjeblikket, og jeg har tændt ventilatoren i stuen for at køle rummet lidt ned for her virker lummert.
I morgen lover DMI op til 23 grader nogle steder i landet, men jeg håber at vi får milde grader her i Nordjylland. Er dog glad for at solen skinner lidt - må nyde den mens den er her for vejrforholdene vender snart engang i starten af næste uge.

Tror ikke jeg har lyst til varm aftensmad i dag, så det bliver nok bare til nogle rugbrødsmadder med en sideløbende kold banan til og et glas sodavand.
Men det er der vel heller ikke noget i vejen med.

Var på vægten i morges som viste 99,1kg så jeg holder min vægt efter at være blevet rask igen, hvilket er ret godt.
Frygtede ellers at vægten ville komme på den anden side af 100 efter hverdagen blev sygdomsfri. Jeg prøver på ikke at spise for meget ad gangen, og taktikken ser ud til at virke. Hurra for det. Hele livet handler om babysteps.

Jeg har fået installeret Windows 11 på min ASUS, så nu har jeg en backup computer, hvis denne bliver ved med at crashe for mig. Kan ikke lokalisere fejlen i min nuværende computeren, men måske er den bare gået hen og er blevet gammel og sær. Kan ikke spille spil på min ASUS for det er ikke en gamer pc, men er en standard computer som er god nok til at skrive og surfe på. Så længe jeg kan skrive, høre musik og surfe så er jeg glad. Ville dog fortrække at bruge min nuværende computer da jeg har billeder og dokumenter liggende på den som er rart at have ved hånden. Kan selvfølgelig bare overføre disse filer til ASUS computeren så jeg ikke mangler noget essentielt.

Burde bestille en vasketid ovre i vaskehuset til i morgen til noget sengetøj, men har ikke lyst til at vaske hvis det bliver 23 grader varmt. Må vaske en ekstra dag i næste uge i stedet for hvor dagstemperaturen er en anelse mildere.

Vil gå ud og soignere mig. Det er trods alt meget rart at være nybarberet og have være i bad selv om man ikke skal nogle steder hen.

Håber alle nyder vejret mens det er tilgængeligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Varm og rastløs er publiceret i dag kl. 14:35 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.