6 dage siden

System i rodet

Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
15 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Som om vand i kælderen en gang var nok, så fik vi en omgang mere. Heldigvis havde vi tømt det hele, så det var ganske nemt at få det suget op. Der har været en bygningstaksator og måle fugt i væggene, og konstateret at alle havde fået. Det kræver en del udbedring som kommer til at tage tid. Lige nu er de i gang med at skære 40 cm op af alle gips vægge, samt fjernet tapet af de andre, for at konstatere om der er skimmel, og det er der! Så før de har styr på det, retableret væggene, tapetseret og malet, går der en rum tid endnu. Vi har garagen, det gamle soveværelse, det lille toilet og det halve af stuen fyldt med hvad der var i kælderen. Har haft nogle af mine krejler ting stående foran huset til gratis afhentning. Ting jeg ikke gider at bruge mere tid på. Når div. skal retur til kælderen, kommer der nok mere der skal afsted. Vi har aflyst julefrokosten for hele familien, og holder indflytningsfest næste år i stedet.
Der har været International Overdosisdag, som André og jeg deltog i som sædvandelig. De har planer om at det skal foregå på torvet. Noget jeg har nævnt for dem før, var en god ide. Folk har berøringsangst når det foregår på forsorgshjemmet, eller som i år på misbrugscenteret. Der var en ung mand der havde været ude i misbrug og som i dag er clean, som holdt en fantastisk tale. En af dem som står for arrangementet, er også tidl. misbruger. Han læste et rørende digt, som en tidl. kæreste havde skrevet om misbrug, og som siden desværre er død af en overdosis. Den havde alle aspekter af hvad misbrug er og hvad den gør ved en. Må blankt erkende at jeg er ked af ikke at have mødt hende, og givet hende et kæmpe knus. Det ville hun havde fortjent. Michelle er med mig hver gang, og hvis hun havde været til, er jeg overbevist om at hun - trods hendes ejet misbrug - ville have deltaget. Hun havde et kæmpe hjerte, og evnen til at give omsorg til folk på hendes vej.
Vi fik desværre ikke medhold i retten vedr. en tidl. kollega. Bevisførelsen var svær, men det koster os "kun" 25000.- plus salær til vores advokat. Den næste sag kan gå hen og blive betydeligere dyre, men nu må vi se. Han har stillet sig i front for et andet selskab her i byen, men brænder mange broer undervejs, men det må han jo om.
Må hellere få lettet rumpen og få lagt noget fra dagen. Synes at jeg har været lidt lad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget System i rodet er publiceret 12/09-2024 17:02 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.