Kun tid

Еnke
Halina Abram...
7 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 6 måneder siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
5 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - Der er ingen der har opdraget mig, og der er heller ikke nogen der kan. Jeg gør altid det jeg føler for...Der har nu længe været folk der står i vejen, og siger godmorgen til alle.. De har også prøvet med mig..de troede lige jeg gad highfive dem.. Nej! -. Mere end nogen sinde minder deres godmorgen mig kun om, at det ikke er .. at livet ikke er, som jeg havde drømt om.. at min mor som jeg holdt af, er død..Der er ingen gode dage tilbage, - ikke at der har været mange.. De bedste lå før min skole tid..også er det gået ned ad bakke lige siden..så jeg ville ønske at folk ville holde deres fucking kæft med det pis, - der har ikke været mange de sidste 40 år..

Jeg troede min bror havde købt 2 øl til ham og far, - men nej.. det var far der selv havde købt dem.. Jeg har så købt et par mere til dem.. Jeg drikker som sagt ikke selv.. heller ikke selv om det er alkohol fri.. Jeg er ikke til alkohol. Jeg bestilte også lige en halsedisse mere til min far, - han kan godt lide den anden, som jeg købte til ham for nogle år siden.. Jeg tænker han skal have en mere, så han har en at skifte med.

Som sagt, - det at købe noget til dem jeg holder af, er ikke noget jeg er blevet opdraget med.. jeg tænker engang imellem at folk tror, at man har præget mig.. Nej, - i De mange år jeg har været alene, har jeg gennemtænkt en del i livet, og ligesom skrevet nogle ting ind i min hjerne.. som jeg finder vigtig. Det at påskønne sin familie. ud over øl... m.m.. (mad) så købte jeg også nogle vand til min bror, så han kunne smage dem..

forskellen på mig og min bror.. Han kommer med de sidste 2 kirsebær, så min mor dengang kunne smage dem.. Jeg ser hun kan lide dem, og køber en hel bakke til hende.. Det er ikke en konkurrance, - men jeg har lagt det ind i min hjerne, at påskønne familien imens jeg har den..

Jeg er begyndt at høre Enya igen.. One by one.. og only time..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kun tid er publiceret 13/09-2024 19:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.