13 dage siden

Syg?

Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
8:33. Vågnede klokken fire i morges. Gav katten nogle godbidder og fik tisset af. Lå vågen frem til 5:30 hvor jeg tændte computeren og ti i seks slukkede jeg computeren igen for at få mig noget mere søvn. Alarmen på mobilen lød klokken 8, men jeg slumrede til ti over otte og stod op.
Føler mig træt og uoplagt til at imødekomme dagen.

9:12. Er blevet mere vågen nu, men kunne stadig godt tænke mig at sove lidt mere. Hvis energi niveauet forsætter sådan her hele dagen bliver det begrænset, hvad jeg får udrettet i dag.
Har lige skiftet joggingbukserne ud med cowboybukser, da Nielsen kører mig til lægen om godt 25 minutter for en opfølgende årssamtale. Må huske at reservere tid ovre i vaskehuset når vi kommer hjem, så jeg kan vaske tøj i morgen.

10:25. Så er vi kommet hjem fra lægebesøg. Alle tal var nydelige herunder kolesteroltallet. Langtidsprøvetallet for diabetes lå på 38 så det er velbehandlet. Samtalen med lægen tog kun noget i stil med tre til fire minutter, så det var hurtig overstået.
Da vi kom hjem, bookede jeg vasketid ovre i vaskehuset til i morgen onsdag klokken 11. Nielsen føler sig små sløj og var vist lidt feber. Må håbe det er hurtigt overstået. Lige nu har han online undervisning med praktikanten. Kaffemaskinen er færdig med at sprutte så der er dømt kaffe.

10:39. Min pande er varm og jeg koger. Måske er jeg også smittet med hvad Nielsen har. Bemærkede godt i venteværelse ved lægen at mine hænder var klamme, men tænkte ikke yderlig over det.
Da jeg gik ind i venteværelset var der en ældre dame. Hun hostede og holdt sig ikke for munden da hun gik forbi mig. Tak skal du have.

12:29. Har ikke spist middagsmad endnu, men katten har fået sit middagsguf. Jeg har ondt i hovedet og har lige slugt 2 kodimagnyler.

12:55. Får vist ikke lavet noget kreativt i dag. Påregner at hvile mig lidt her i eftermiddag, hvis jeg ellers kan finde ro til det.
Nielsen er gået hen og er blevet snottet. Så langt i teksten er jeg ikke nået endnu. Heldigvis har vi masser af toiletpapir i huset, så snotnæse er intet problem.
Har ondt i skroget og håber viraen eller hvad det nu er går over i løbet af natten, for vil gerne vaske tøj i morgen som planlagt. Vil snart hvile mig lidt en times tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg? er publiceret 03/09-2024 13:15 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.