20 dage siden

Fredericia

Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
4 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik svar tilbage fra kommunen omkring bussen, - Jeg fik ikke noget svar jeg kunne bruge til noget, så jeg svarede. Jeg er Kenny! - Det sidste ord er ikke sagt! - Jeg kæmper for mig, og andre...

Heh, Min hjælpers datter er begyndt til præst, - så jeg kan selvfølgelig ikke lade være med, at påpege psalmernes 137:9 - som værende en af dem, hun kan spørge præsten om.. om den ikke kan bruges til barnedåb... for der er ingen undskylderninger for det vers, der er god.. Det er som jøden skrev i auschwitz.. ""If there is a God, He will have to beg my forgiveness." Det er synd for dem der tror på guder..de spilder deres liv.. Det sjove er, når jeg kigger på ateist foreningen i Danmark,.. så fylder de deres med alt muligt andet, end at kunne svare på det religiøse siger.. Det virker som om, at jeg er bedre til det, end de er.. jeg har aldrig set en, der har kunnet svare som jeg kan.. Jeg tænker, at det er fordi jeg har fulgt med der, hvor der har været kamp.. I USA, der har religion været mere fremtrædende.. og ikke så latent som i Danmark..Kampen står ikke på de gamle fjolser der ikke kan lytte, fordi de er så hjernedøde i hvad de tror.. at de ikke kan åbne deres sind.. Men unge kan! så religion ender deres dage, som noget gamle tanter råber op om, men ingen andre end dem tager seriøs. indtil disse gamle tanter dør..

og på nettet.. det er der kampen står.. og kigger man ud de steder, hvor den er tilladt.. så er religion i nedgang! USA er blevet mere sekulær.. i tankt med, at folk kan se.. at religiøse ikke har nogen gode argumenter for deres tro.. og det, at de ikke tør tage debatten med sådan en som mig, bør vise for alle.. at de har tabt! og nu kun kan føre monolog med sig selv.. for INGEN bør tage nogen seriøs, der ikke kan argumentere for sin tro..

I morgen kommer min praktikant nok igen.. eleven der hellere vil være hos mig, end en pædagog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredericia er publiceret 27/08-2024 19:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.