24 dage siden

at lære at flyve

Syv år af livet - Dag 5/?
Ryan Raskoln...
1 måned, 15 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
3 måneder, 13 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
15 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Hej dagbog, - Så var hun heldvis med hjemme og spise i dag hos os. Min far vidste før ikke hvad vi skulle have, - så jeg havde lagt min hjerne i blød, og købt flæskesteg til os. Flæskesteg fordi jeg vidste, at det var noget min bror nød. Min far havde så fundet og købt en større en, bare for en sikkerheds skyld. Han havde i det mindste brugt min ide. Jeg tror nu der havde været nok i den... for der var 2 skiver til hver, og mere spiste vi heller ikke. Nå, men det viste sig, at pigen godt kunne lide flæskesteg, - mine beregninger havde sagt mig, at det nok var tilfældet.

Nå, men min bror sagde i mens hun var på toilet, at hun ikke sagde meget.. så ja, - jeg spurgte ham om, hvor meget man har lyst til at sige, hvis man er vandt til, ikke at blive lyttet til? også et fremmed sted.. hun lavede et eller andet tegn som vi ikke kendte.. 2 spredte fingre med et trut mund.. så vidt jeg jeg analyserede mig frem til, via kropssprogs holdninger osv, og forsøg på andemund måske.. var det nok frækt, som en kompensation for den opmærksomhed vi gav hende, og hendes lange negle.

Så jeg brugte noget, jeg vidste min bror ville kunne spile med på.. efter min bror sagde, at det tegn kendte han ikke.. så sagde jeg, at vi kun kender et tegn.. og synkront viste mig og min bror begge fingeren..hvorefter jeg sagde, at der var et lille tegn mere.. han vidste lige præcis hvad jeg mente..også gav vi begge lille fingeren.. med et synkront "fuuuck" brødrene bisp.. så et "skal du ha soya i rullen" - Min bror var altid til noget med biler i som barn.. så den vidste jeg, at han ikke havde glemt..

anyway, jeg fik snakket lidt med hende.. og jeg så et par smil.. selv om hun som ung, var begravet i hendes mobil engang imellem. Det er også et godt og sikkert sted.

heh, jeg tænker de fleste har glemt brødrene bisp, og hvad de stod for...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at lære at flyve er publiceret 23/08-2024 19:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.