1 måned, 17 dage siden

3 øl, shahada og svar.

Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
10 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
3 måneder, 4 dage siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
10 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Ravnens Forsvarstale
Enantiodrom
1 måned, 27 dage siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
12 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Gulv alene
Peter
2 måneder, 17 dage siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde købt en god bakke med mad til 25kr. Den tog jeg med hjem til min far.. så fik vi den. Imens så vi "hvem vil være milionær" - så var det spørgsmålet kom.. "hvad hedder den muslimske tro's bekendelse" - jeg kendte svaret med det samme.. min far gættede på hadj, som ham den anden.. men så sagde jeg at svaret var "shahada" - og at når det kommer til religion, så er det ikke BS når jeg siger, at jeg har lyttet efter i over 20 år på det emne..sååå. Manden i Tv gættede forkert.. Det var rigtig det jeg sagde. Alt sådan noget Pis lægger i min hjerne.. jeg husker det i sær fordi jeg har set et par video'er hvor en muslim spørger en anden, om han har taget sin shahada.. og så kunne jeg udlede det derfra, hvad det var..

Jeg sagde til min far, at jeg ville købe en af de der gode øl mere til ham, - han elsker dem, og har selv købt sig en af dem, da de var gode.. Han sagde, at det behøver jeg ikke.. så jeg sagde til ham, at man ligeså godt kunne købe dem imens de var billige.. og at jeg ligeså godt kunne gøre noget for ham imens han lever, for når han ikke er der mere.. så kan jeg ikke gøre noget for ham..Det at være der for dem man holder af, har været en gennemgående simpel ting, igennem mit liv..også selv om jeg mange gange bare har givet mit mor et kram.

Den religiøse prøvede at lave en sammenligning imellem religion og videnskab :) et gammelt kneb.. Videnskaben har objektive beviser, - den har fået fly på vinger.. hvor religion kun har fået fly ind i bygninger..Men endnu mere, videnskab er ligeglad med om du tror på den eller ej..Den sender dig ikke til helvede, hvis du ikke tror...Du kan ikke sammenligne tro og videnskab :) det er GAME OVER for religiøse! Dette faktum gør, at det lagt mere at du kan bevise det du snakker om, når man kommer med påstande der har disse konsekvener.. Hvor der ingen er, hvis du ikke har sat dig ind i beviserne for videnskaben.. andre ville sikkert ha slugt den, for de har ikke lige tænkt videre over det.. men jeg har lagret alle svar imod deres BS! - man kan ringe til mig klokken lort, så kender jeg svaret imod dem..

så for den :) nu er der en muslim der skal skoles :) jeg føler mig som obelix, når en romer ringer på hans dør.. Han prøvede med at der står i vers 26, at jern blev sendt ned fra himlen.. og jern er nr 26 i det periodiske system.. så det må da bevise hans gud... :) heh.. bevis at det er med vilje, at du ikke bare ser "intent" hvor der oprindelig ingen var.. at du massere noget ind.. Det svare lidt til den med trump som præsident.. blev spået af simpons længe før.. betyder det, at simpsons folkene kan spå? Nej, hvis man laver en røvfuld vers, eller afsnit.. så ender noget med at passe til virkeligheden bagefter.. især hvis man ikke er særlig nøjeregnede med beviserne. Hvor mange andre ting, ikke har passet til noget som helst.. men man ser det, man gerne vil se..

Muslimen prøvede med en "lad os sige uafgjort" og muhammed kunne ikke læse.. okey..så jeg svarede.. nej! For han havde ikke vist nogen tegn på, beviser.. ingen videnskab.. absolut intet. Nej. Fordi det er så let at håndtere folk som ham.. og hans muhammed..selv om man ikke kan skrive, kan man godt snakke med f.eks jøder der ved mere end han gjorde.. også lade som om, at det beviser noget. Han havde ikke vist, at hans udlægning af et vers holdt stik med vijle, og ikke blot ud fra et perspektiv om at desmere man skriver, des større er chancen for, at noget pludselig viser sig at være rigtig..

Så skrev jeg også, at ja.. han kunne ikke læse.. men han var glas for børn... lidt for glad for børn.. den slags mænd har jeg intet tilovers for! Pis på ham!

Hvorfor kommer mit fb feed op med videnskab, hvor kvinder påstår at de ikke får en orgasme.. og så kigger de selvfølgelig indad, tager ansvar for at kommunikere direkte til deres mænd og ikke fb...haha nej! De giver som altid mænd skylden.

Jeg er absolut ligeglad med hvad de ønsker jeg.. jeg røre dem alligevel ikke med en 10 meter kæp.. de er ikke mit problem..giv mig noget rigtig videnskab..og ikke den slags ævl..live long..fuck off..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3 øl, shahada og svar. er publiceret 22/07-2024 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.