Magt. Undertrykkelse i høringer men uden normal dansk omsorgskompensation. Alligevel klarede jeg en formåen til omsorg herfra og ud.Give hvad man ikke kan få og ikke har fået, for underholdt var de af narren i kampens festtid, så de glemte lige vand og madskålen og at give livsråd. Man er vel Sosu med modmagt.
Magt. Modmagt. Manuskript.