Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
7 måneder, 25 dage siden
Hej dagbog, - Jeg fik lige min cykel til en der kan lave den. Det viser sig måske, at den bare ikke var spændt ordentlig ind.

Jeg så en, der skrev en masse nonsens omkring det amerikanske valg, - og lod som om, at demokraterne gik til valg på, at det var en kvinde der skulle ind.. Ikke at de gik til valg på, at denne kvinde vil give dem deres frihed tilbage, som de religiøse har taget fra dem.. blandt andet. De fleste demokrater tror på frihed, og kan se hvor det bære hen med trump, der er vild med diktatorer..

Jeg kan ligeså godt få debateret lidt, - men det ser ud til, at de fleste tror, at hvis man går efter folk personligt, at de så har en pointe, eller at folk bakker ud af debatten.. Ad-hominem's viser generelt kun, at folk ikke er udstyret til at deltage i debatter. Prøver folk den slags på mig, så er jeg som en Haj i vandet der lugter blod.. Folk kan kalde mig hvad de vil, det får mig kun til at grine og se et let offer for mig.. Det er altid lettere at smadre folks holdninger retorisk, hvis deres eneste modsvar er "du er også bare dum" - i den stil...

I den tid, hvor jeg lærte hvilke argumenter religiøse havde, og modargumenterne.. kiggede jeg også på en mand som anthony magnabosco. Hvordan han førte sin debat, - der på dette tidspunkt var en stærk modsætning til AronRa, der er mere retorisk hård via sine argumenter.. Anthony, brugte en mere sokratisk model som facinerede mig. Det giver flere strenge at spille på, at lære at gøre ting på flere måder.

selvfølgelig kan jeg også blive sur, - f.eks når religiøse mener, at det er i orden at håbe at alle i verden dør.. selv børn der lige har fået den bedste gave de nogen sinde kunne få... muligheden for at leve et liv, efter en kvinde lod en klump celler blive til et foster, og lagde sin krop til, at dette foster til sidst kunne blive et barn.

Jeg håber på liv, og at mange vil få et godt liv. Det er måske noget noget folk burde tænke over, - håber man på livet, eller håber man på døden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Cykel er publiceret 01/08-2024 14:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.