Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
7 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
4 måneder, 22 dage siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hej dagbog, - Min bror og hans kone havde taget min far med til en koncert, hvor der blev spillet noget dansk "musik" Inden havde vi bestemt os til, at holde grill aften. Så jeg havde købt ind til det, - 6 store slagtermester pølser til 27 kr.. noget kartoffelsalat, hvilket jeg ikke selv spiser.. men jeg ved de andre gør, også ville det være synd..hvis der kun var pølser og brød. Så købte jeg også nogle kyllige stykker til grillen. Anyway, inden de kom tilbage havde jeg startetet grillen som aftalt, og sat maden på.. og dækket op.. så alt var klar, da de kom ind af døren.. de kunne lige sætte sig til bords.. så havde jeg maden færdig. hvidløgsbrødene var perfekt varmet.. åh, også de 2 øl jeg havde købt..special øl, der er mørke og gode... og alkohold fri.. fik min bror en af også.. jeg drikker ikke selv øl.. men de nyder den slags øl. Så hvorfor ikke være der for dem man holder af, imens man har dem?!

Der var i øvrigt en eller anden fremmede der ikke kunne dy sig fra at sige sit "god dag" - da jeg kørte forbi på cykel. Jeg fatter stadig ikke den slags folk, der brænder for sige det til fremmede.. der er på vej forbi.. så jeg sagde "farvel" well, når man insistere på at starte en samtale, må jeg hellere afslutte den.. på hurtigeste vis.. i håb om, at han engang må indse, hvor stupidt det er at sige til fremmede, han ikke skal have en samtale med alligevel. Det er kun ekstroverte, der vil se det som at være venlig.. jeg er nok en af de få, der ikke bare acceptere deres lyster, men aktivt demonstrere imod dem.. for mig er venlighed, at lade folk være, hvis de bare går forbi i fred. få har sikkert overvejet, at deres god dag er ud fra et ekstrovært syn, og ikke tilgodeser introværte. Denne påtrængenhed, - se mig! Tal med mig.. er kun venlighed fra et vist synspunkt.

og hver gang jeg bliver konfronteret med det, sliber jeg mine argumenter til, så de bedst mulig udtrykker mine holdninger.. på det der irritere mig.

Jeg er forlængst færdig med at følge andres tåbelige regler.. der ikke tager udgangspunkt i mine holdninger.

Det slog mig lige.. folk med deres "god dag" hvad det rigtige svar bør være! Hvis alt fakeness skal droppes.. så må det være "desværre, de er alle bag mig"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grill aften er publiceret 29/07-2024 00:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.