Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
11 år siden
brænde
Peter
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
5 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Jeg har været i fryseren på jagt efter noget aftensmad og fandt noget svinekød fra 2023 der var misfarvet, så det røg i skraldespanden på stedet. Så ingen frikadeller eller kødboller der. Jeg har igen anelse om hvor lang tid svinekød eller oksekød kan holde sig i fryseren, men jeg havde i al fald ikke lyst til at bruge svinefarsen. Jeg har lige google holdbarheden på svinefars i fryseren. Den står til to måneder når kødet er hakket. Og har ligger det i fryseren gennem flere måneder vil det blive frysebrændt, dvs. kraftigt udtørret. Det var jeg ikke klar over kunne lade sig gøre, men så blev jeg det klogere. Jeg har i stedet taget oksekød ud og regner med at lave brun kødsovs til pasta ud af det selvom der ikke er nogle bouillonterninger til af fremhæve smagen med. Må bare bruge nogle af de andre krydderier, så skal det nok blive godt. Oksekødet er kun en måned gammel så det er i al fald ikke for gammelt. Hurra for datomærkninger.

Jeg har fået gennemlæst og rettet lidt i historien om gravhunden "Nuno" til det bedre og har uploadet den til hvis nogen skulle få lyst til lidt læsning ud over tilgængelige digte på Fyldepennen. Jeg vedkender at historien er ikke nogen åbenbaring, men jeg havde blot lyst til at skrive den. Historien kan dog ikke komme op på siden af Ruds fortælling om "Hunden der ville gø", men Fyldepennen er vel heller ikke nogen konkurrence om at præsterer. Jeg indrømmer Nuno ikke er min bedste historie, men det kan ikke være lige godt hver gang. I det mindste kom der en happy ending ud af fortællingen, som jeg ikke selv var forberedt på da jeg skrev den. Måske ville fortællingen have været bedre hvis jeg havde strækket fortællingen yderlig - ja jeg ved det ikke. Men samtidig ønskede jeg heller ikke at historien skulle blive for lang så det er lidt et dilemma.

I øjeblikket sidder jeg og vurderer hvor mange noveller der skal til for at lave en hel bog. Hvor mange er nok? Tænker at 50 ville være et godt tal, hvilket betyder at der er noget vej igen for mit vedkommende, men det kommer tids nok alt sammen. Indtil videre har jeg skrevet 23 noveller på 2 år så det går ikke så hurtigt. Det kommer selvfølgelig også an på novellernes længde tænker jeg, men det kunne være dejligt at udgive en bog med noveller en skønne dag. Man har vel lov at drømme. Det er trods alt noget af det der driver skriveværket at en skønne dag står med en fysisk bog i hånden og snuse til de nytrykte sider. Måske kunne jeg også tilføje en sektion med blandede tekster og kortprosa i bogudgivelsen hvis det skulle være eller bliver det mon for rodet?
Rigtig god fredag derude.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frysebrændt svinekød er publiceret 07/06-2024 15:04 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.