15 dage siden

Oprydning

Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
savføre
Peter
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
5 måneder, 21 dage siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg har besluttet at rydde op i mine tekster på Fyldepennen, så jeg kan få dem sendt ind til et forlag.
Det betyder dog ikke at der ikke kommer mere fra min hånd af - for det gør der. Det er blot et spørgsmål om tid og kreativitet, og med at få historierne skrevet.
Jeg er taknemmelig for kommentarerne mine historier har fået, og har taget de forskellige råd til mig. Har dog også modificeret her og der i takt med givende kommentarer - på nær den lange analyse jeg har fået af en AI ved en af mine tekster. Den har jeg ikke taget til efterretning, for en AI er kold og ikke personlig og det kan jeg ikke bruge til noget. Jeg har lært at betragte Fyldepennens brugere som gode betalæsere på mine værker, og er blevet klogere på hvad der virker og hvad der ikke gør. Det har været en god motivation for at skrive videre på andre tekste som jeg alt i verden ikke ville undvære.

Jeg er gået hen og blevet betænkelig ved at få en hjemmeside, for planen var jo oprindeligt at offentliggøre nogle noveller, kortprosa og blandede tekster på hjemmesiden så de kunne læses offentligt, men ved nærmere eftertanke vil jeg hellere udgive dem i bogform, hvis der er nogle forlag der er interesserede i mit skriveri velopmærket. Jeg har derfor skrinlagt idéen om en hjemmeside indtil videre for hvad skulle jeg ellers kunne tilbyde tænker jeg.
Når man søger på noveller i google får man jo heller ikke nogle historier gratis. Det er i al fald ikke min egen erfaring, så hvorfor skulle jeg give noget borte når andre ikke gør - og specielt hvis en historie kan sælges i bogform. Måske kunne jeg markedsføre mine historier som e-bog på en hjemmeside hvis det endeligt er. Tanken er i al fald værd at have med i betragtning. Kan altid tage en lille beskeden betaling for e-bogen hvis det endelig er. Lidt har man vel lov at høste lidt for sine skrevne værker.

Jeg kunne jo selvfølgelig begynde at tegne igen, hvis jeg ellers kan finde gnisten til det og uploade tegningerne som et galleri med thumbnails på en hjemmeside. Men det er blot en strøtanke jeg har. Jeg har ikke tegnet i en menneskealder, og stoppede da jeg ikke kunne se noget dybere formål med sådan en hobby. Jeg har stadig svært ved at anskue hvad det skal gøre godt for bortset fra at det er en tidsrøver uden sidestykke. Der kan nemt gå en halv dag med at tegne hvis det bare får lov til at udfolde sig. Savner til tider at male med akvarelmaling på lærred, men har ingen steder at male da det jo kræver lidt plads. Desuden ville jeg heller ikke have plads til de færdige værker for der er trangt nok i lejligheden som det er nu.
Håber alle har eller får en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oprydning er publiceret 21/06-2024 11:59 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.