3 måneder, 14 dage siden

endelige svar

Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
5 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 6 måneder siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
10 år siden
Hej dagbog, - Endelige fik jeg svar. De religiøse skal nok stoppe med at sende mig deres blad. Deres idioti pisser mig af, - især efter min mor, som jeg holdte af mere end noget menneske på denne jord, fordi jeg har en hjerne! og det er deri mine følelser er...Man skal være lidt af en metal retard, hvis man tror at ens følelser kommer fra en eller anden gud.. fjern din hjerne, og se hvilke følelser du så har! absolut ingen, - alt tankevirksomhed foregår med den. Religiøse har endnu ikke kommet med et udsagn, omkring deres gud.. som jeg ikke let kan smadre og vise hvor retarderet det er..Du kan tage noget så simpelt som en dement patient, og se hvad der sker med en hjerne når den langsomt bryder ned..man har i øvrigt fundet ud af at scanne en hjerne, for at se hvor de forskellige felter er.. Tiden hvor man kunne påstå, at en gud havde en hånd med i spillet er for længst forbi..

Ingen af dem dog får lov at dø i den synd, der ikke findes. Selv om de stopper med deres blad, vil jeg jagte dem på nettet, hvor de dukker op fra nærområdet. Der er alt for mange steder til religiøse i min by.. jeg er nærmest omringet af idioti! - Jw'erne er tæt på, Indre mission, folkekirken, pinsebevægelsen.. en 4 år gammel artikel siger, at der er 79,8 % religiøse i fredericia.. gennemsnittet er 74,3 - Så arbejdet er foran mig. Skal man se det positivt, så vil det være.. at der i gennemsnit er færre idioter i andre byer..yaay... På nettet kan de ikke rende sådan væk, som de gør i virkeligheden. uuh en god melodi startede .."The Score - Born For This"

Jeg bad dem i øvrigt også holde sig væk, i tilfælde af min død! - for jeg skal ikke ha en eller anden idiot, der prøver at sælge sin tro, til folk der har været ude for noget tragisk.. Det er beskidt! at angribe folk i sorg med sit lort, - det er ikke alle der som mig, der har en baggrund i at kigge på deres mundlort, -

Pedellen sagde, at JW'erne kom ved ham i weekenden, men han bad dem bare gå.. han mente, at jeg ville ha inviteret dem ind.. Nej, - Jw'erne kommer med lukkede øre, og er kun ude på at prædike..så ind kommer de ikke, - men de slipper ikke for mine ord, imens de løber væk..

Det at de ikke klart vil sige, at de holder sig væk ved min død.. gør, at jeg kan se mit arbejde skal fortsætte.

Jeg fik en notifakation on, at jeg havde fået et mærke.. på et af de steder hvor jeg havde argumenteret "atheist vanguard" well, tak..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget endelige svar er publiceret 04/06-2024 15:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.