3 måneder, 17 dage siden

Træt og Prioritering

Kursus
Hanna Fink (...
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
10 år siden
Dag 2/21
Ryan Raskoln...
3 måneder, 10 dage siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg fik kun sovet 2 timer i nat, - jeg lå og tænkte på noget, der egentlig kunne være lige meget. En analyse af, hvordan jeg bedst kan forsvare mig, og angribe en spiller der pisser de fleste af.

Hjemme ved min far, virkede han lidt mut. Jeg ved ikke, om det var fordi han havde fået et brev om mindre rengøringshjælp. Til gengæld har kommunen brugt 1.7 millioner på et lille tog, der nu kan futte rundt i fredericia og parken. Seriøst, - 1.7 millioner, når der er ældre der mangler plejehjem og rengøring. soc. demokratisk samt DF sidder vist på magten...og der plejer de at sidde ret uhindret. Jeg bekender mig gerne til at være rød.. i hvertfald på mange områder.. Men på alt for mange områder, bruger de pengene forkert. Jeg ved godt, at de leget kasse tænkning, - men der er kun et sted pengene kommer fra.. og der er kun et folk, der skal dømme dem på deres prioriteringer.

de bruger alt for mange penge på en badebro, der går i stykker så snart viden blæser.. de bruger penge på teater, der ikke kan klare sig selv, hvis det ikke bliver støttet.. men når pengene er begrænsede, så er man nød til at brfuge Triage regler.. hvad er vigtigst?! Der er brug for nogle i politik, der hanker op i den slags..

samtidig pisser det mig stadig af, at man giver spalteplads til en præst. Hvis holdninger, er så idiotiske som de nu kan være. f.eks er døden pludselig blevet "ond" i stedet for naturlig, - i denne præsts mentale kapacitet...eller mangel på samme. En præst der bruger ordet til at tale om en jesus, vedkommende alligevel intet ved om.. da der stadig ikke findes øjenvidner. Hvis jeg havde spalteplads, ville jeg ikke engang bruge den på, at tale om hvor snort dumt religion er... første prioritet i en avis må være, at tale om hvor lidt focus kommunen har på at være der for de svageste, for i stedet at bruge penge på prestige projekter. Imens sidder de i diverse råd og foreninger, hvor de tager sig godt betalt for at være.

Men præsten holder sig blot til sit idiotiske emne, som om det ville være godt.. hvis vi alle levede evigt. så skulle jorden da nok forgå. Vi har en begrænset tid, og vores liv er det mere værdifuldt..fordi vores tid er begrænset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt og Prioritering er publiceret 03/06-2024 20:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.