6 timer, 2 minutter siden

vrede sat på max!

Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
5 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg læste lige en artikel skrevet af den præst, der forsøgte at sælge mig falsk håb, - den præst der forsøgte at få mig til at finde en salme, selv om vi er ateister! som ikke respektede det.. Hun skrev, at hun takkede hendes gud for at hjælpe med at finde hendes datters hamster..Du ved, denne gud.. som hun mener har skabt et større univers end vi kan se.. der stadig vokser! Denne gud, der blot ser til.. imens 700.000 børn hvert år får aids.. og selvfølgelig imens min mor fik cancer og døde af det.. Hvis denne gud fandtes, og havde magt til at ændre noget af det ondskab, som denne gud selv har skabt! - men ikke gør det.. så er denne gud et MONSTER! Der ikke er værd at tilbede..uanset om dette monster findes eller ej.

Jeg har selvfølgelig lavet en lille youtube video on det! Som jeg har sagt.. Jeg ved hvad jeg skal sige til troende.. jeg har studeret det her lort i mange år, inden jeg overhovedet begyndte at sige noget.. for man skal ikke sige noget, før man er klar.. og ved hvad man gør.. Man sige meget om mig, og jeg er ligeglad.. men min mor! - Så har man stukket hånden i et hvepsebo..uden nåde.. Når det gælder en mands mor.. så skal man vare sin tunge..
Hver gang jeg ser noget fra præsterne omkring her, og især hende.. så vil jeg være der!... og nu til noget music.. en sang der hedder "Blessed"

.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vrede sat på max! er publiceret i går kl. 21:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.