19 dage siden

Ingen Jul i år

Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
12 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
8 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
7 måneder, 28 dage siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
3 måneder, 13 dage siden
Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
Hej dagbog, - Det er lidt tidligt at tænke på.. jeg ved det godt, men jeg blev mindet om det i dag, fordi min tech support t shirt har 3 småkager på, der kan forveksles med jule småkager.. fordi "i eat your cookies" anyway.. der bliver ingen jul i år for mig.. ingen nytårs fejring.

Jule aften var sidste gang min mor spiste noget.. sidste gang vi havde rigtig kontakt! hun havde bedt os om ikke at købe noget til hende, for hun regnede ikke med at leve længe mere..så jeg købte noget slik til hende..i håb om, at hun ville spise lidt af det..resten af ugen frem mod nytår lå hun bare i sygesengen i stuen.. klagede sig..uden at der var kontakt.. hun var fyldt med vand.. og kunne ikke få nok blod, for hendes blodtype var speciel.

anyway.. jeg læste kort noget af en artikel.. med en kvinde der havde fået nogle dårlige beskeder.. - det er selvfølgelig altid de beskeder der er helt uden for boardet, der bliver vist. Uanset om man er enig eller uenig med folk, er det altid bolden og ikke personen man bør gå efter.. kan man ikke det, så bør man ikke sige noget.. eller deltage i en debat.. for det er ikke debat, at svine hinanden til.. "du er dum" og den slags.. er ikke et argument.

Debat på den rigtige måde, kan være givende.. Det er her man sliber sine holdninger af, ser om der er et valid modargument, så man kan justere sine holdninger.. Men det kræver selvfølgelig, at man TØR! at man kan lyttet til andet end folk der er enige. Jeg ser det igen og igen.. folk der ikke evner den slags.. jeg er sikker på, at de selv tror de er super.. for ligesom døden, går manglende liv og evner.. kun ud over andre.. og ikke for dem, der ikke ved de er døde.. eller mangler evner..

Jeg har en top 5 liste over folk, jeg gerne vil debatere med...altså kendte. Øverst står "Özlem" pga hendes debat kaffe.. hvor hun, som jeg ser det.. tog fat i dem der ikke kunne debatere..også er det jo ret let at klare sig godt..Men debatere emnet religion med en ateist som mig, - der ikke mener at folk behøver være dummer på alle måder.. men blot tager fejl på det emne.. Jeg vil sikkert stå nederst på hendes liste, hvis hun havde en.. Because i come ind peace, my weapon of choice is logic..

som en hvem vil du gerne have en debat med, og hvad er emnet.. der er hun nr 1 og emnet er religion.. Hvis mulig burde hun læste Christoffer Hitchens bog "god is not great, how religion poisons everything"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen Jul i år er publiceret 28/08-2024 14:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.