2 måneder siden

Fromage

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
12 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Hej dagbog, jeg fik i øvrigt købt en ny taske og saddel til min cykel. Da jeg var i butikken, var der en kvinde der ævlede til sin mand om, at de skulle finde de små fromagere, for de var på tilbud. Hun havde haft gang i et personale for at finde nogle andre ting..nu ævlede hun efter en der gik, af personalet og hendes mand som sagt.

Min indre stemme sagde igen og igen "she is not your problem" hendes idioti irreterede mig.. selv om hun ikke er mit problem.. alligevel kunne jeg ikke dy mig, så jeg sagde at det ikke var før torsdag. Da hun forstod, at jeg mente det til hende, og hendes stupide forespørgsel om disse fromagere., sagde hun at bladet var fra i dag.. men da hun fik bladret frem til annoncen i deres katalog, kunne hun se at jeg havde ret.. det var først fra torsdag, denne ting gjalt.

Hun takkede, og sagde at hun kunne ha ledt længe efter det.. fedt, jeg havde lukket røven på hende.. nogle er bare højlydte.. måske som erstatning, for deres manglede viden.

En eller anden dag må det ske, at man i stedet for at være højlydt lige tjekker sin tilbuds avis først, før man kæfter op om det man ikke kan finde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fromage er publiceret 10/07-2024 00:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.