Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 10 måneder siden
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få et stykke bryst hver , silikone fri , så har jeg lårbasserne til at lave hønsesalat af , som tilbehør lavede jeg et forsøg med skiveskråne kartofler og gulerødder og porre og selleri , som blev overhældt med en mornysovs "mælkeostesovs" den fik en time i ovnen ved ca 180 gr .
smagen var god , men væsken fra porrene kunne ikke slippe væk , og sovsen fik en elleranden på virkning , så det så lidt underligt ud , men spises kunne det , og det blev det , så havde jeg bagt nogle pandekager , hvortil at jeg havde købt noget is , jeg har haft luret på at købe en is maskine , men det er ikke rigtigt blevet til noget , jeg kunne jo ønske mig en i julegave , den, jeg får fra mig selv .
Jeg har sat en bolledej til hævning , da jeg var ovre at checke køkkenet , så jeg at der ikke var flere boller i fryseren , så jeg bager nogle.
mayonnaisen er rørt , gulerødderne kogt , aspargsen drænet, så er der italiener.
så nu skal jeg have ordnet champignon til hønsesalaten , og stegt dem med noget bacon , skåret lårene i tern , og så er der sku hønsesalat .
til det tredie stykke Smrb. var der nogle deller på frost som jeg tog op , og jeg har en rødkål som trænger til at blive brugt , den tager jeg med , og så laver jeg en frisk agurkesalat .
så er min makker og jeg godt foreberedt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget køkkenvagten er publiceret 13/10-2019 17:43 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.