Den den den den
d-den den den den
den den den den
d-den den den den
Den ene forbudte tanke
kan være den stærkeste lænke
den samme løgnagtige gentagelse
adderes indtil rette mængde
Den den den den
d-den den den den
den den den den
d-den den den den
Den taktløse takt
til den du danser under magt
budt op af begær på fuldendelse
forklædt i dødens anerkendelses-dragt
Den den den den
d-den den den den
den den den den
d-den den den den
Den rette rebel kan os befri
stedfortrædende skyld mod menneskets værdi
befriet af kærlighed, i sandhed fri
dét er himlens og Skaberens poesi