Rommen og jeg har
I en rum tid snakket om
Stjerner, tid og rum
Nu er månen fuld
Og svajer sidelæns fra øst
Jeg går stiv mod vest
Træt trasker jeg hjem
Stjerner blinker ligesom
Byens lys og jeg
Tryg her i mørket
Flaskers kys varmer min sjæl
Nætterne krammer
Endelig hjemme
Himlens nuance rødmer
Jeg går nøgen rundt
Moder kosmos ses
Med solblusset kind på
Horisontlinjen
Solvognen skramler
Og buldre i mit hoved
Vil bare sove