Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
Svampe
Halina Abram...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
2 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
6 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Ravnens Forsvarstale
Enantiodrom
2 måneder, 9 dage siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Snøft snøft... Jeg er virelig nede lige nu.. Har lige været ude på skolen med min ælste datter. Hun skal med klassen til Polen i ti dage, de skal væres hos en udvekslingsven. Men ti dage... Hvordan skal jeg dog klare det...

De to sidste dage har ikke været sjov.. Min lillebror ringede igår kl. 11 og fortalte at han var på vej hjem fra dyrlægen..

ders dejlige schæfer har været syg i en måned. ikke noget som generede hende. Et sår i en kirtel ved endetamen. Men de havde fået at hvide at hvis ikke såret kunne behandles med antibiotika så ville hun dø en pinefuld død inden et halvt år... Og da han kom til kontrol med hende igår, kunne dyrlægen se at såret ikke var blevet være, men det var heller ikke blevet bedre, faktisk var der kommet tre nye sår..
så med tunkt hjerte havde han taget beslutningen, hun skulle aflives inden hun nåede så hvidt at hun ville lide. Dyrlægen havde allerede fortalt at hun ikke kunne heldbredes nu. hun havde allerede fået den stærkeste antibiotika... :(

Heldigvis har vores lille kat det godt. hun er blevet nusset og krammet lidt ekstra. som om hun vidste at tøsen skulle afsted idag, har hun sovet i arm med hende. Normalt sover katten ellers i vores vinduskarm.

Jeg har også sendt anden del af min børnehistorie afsted til Lotte-mor. Men der går nok et par dage, hun holder forhåbentlig en velfortjent weekend... Manden og jeg snakkede om at hvis bare forlagene var lige så hurgtige som hende, så ville vi kunne få besked indenfor en måned. For jeg tror hun får en stor del ind hver dag.. Og selv om hun ikke læser alt, så er der meget der lige skal genrebestemes eller der skal kikkes på om noget er for pornografisk..

Jeg synes Lotte-mor gør et fantastisk stykke arbejde. Og jeg sender hermed en tak til hende. (har allerede gjordt det i en mail til hende)

knus, fra en lidt nedtrykt
Birgitte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farvel Skat.... er publiceret 19/10-2003 21:05 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.