Lidt godt

Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
12 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
12 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
12 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
8 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
8 måneder, 3 dage siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
10 år siden
Hey dagbog, - jeg ved jeg ikke burde ha gjort det,..det der med gode gerninger er jeg jo gået fra for længst...efter jeg indførte protest reglerne.

Men altså, igår snakkede jeg med min bror, og han viste mig alle hans rest dele fra hans gamle butik..der imellem var der nogle håndtrænere i plastik..så kom jeg i tanke om en jeg snakker med i skolen...han har lige fået gipsen af, og skal til at genoptræne hans hånd..som er lidt død og øm...så fik jeg sådan en håndtræner med til ham...og gav den så til ham idag..det blev han glad for, han sad og trænede med en af dem hele dagen i klassen. Han snakkede om at han var på vej til at købe en bold at træne den op med...men det slap han for nu, da de der håndtrænere godt kunne bruges istedet..

så gjorde jeg lidt godt, men jeg må sku prøve at lade være med at tænke på andre..når jeg har sat mig noget for, så skal protesten holdes...så det kan skrige til verden om,..at jeg er utilfreds med blot at hjælpe folk...at jeg ikke vil, så længe jeg ikke har fået MIT ønske opfyldt..

*suk* dem der tror jeg altid har været negativ, ved ikke at dets rod skyldes min vilje..mit krav..og der findes kun en måde at ændre det på. But god does not make deals..and i dont break my promises..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt godt er publiceret 20/04-2005 17:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.