Kampen imod uvidenhed og ondskab

Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
6 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
8 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, - Så mange mennesker kan ikke finde ud af at tænke mere. Grænserne for hvad der er godt og ondt forsøges udviskes, eller gøres mudret. En tommelfinger regl er altid, - hvis du er for ytringsfrihed og demokrati, og at kunne bestemme over egen krop.. så er du på den rette side. Det er nogle af de første pegle mærker.
Religion er som altid, ikke på de godes side! - jeg svarede på en, der forsøgte at sige at Danmark var dårligere end rusland på grund af mette fredericiksen og korruption og trans rettigheder..

En af de ting jeg gør, er at køre den slags igennem i mit hovedet, også se hvad jeg kan komme op med...Vi har demokrati, ytringsfrihed.. enhver der ikke ønsker dette, bør være de første til at HOLDE KÆFT! Det har Rusland ikke.. 1-0 Danmark. Korruption... okey, Danmark lægger lavt på korruptions indexet, - hvor det nærmest er hverdag i Rusland..og grunden til, at deres militær er så¨dårligt som det er.. grunden til, at deres A bomber springer på deres egen jord..når de tester dem.. 3: trans rettigheder, - Trans rettigheder er menneske rettigheder! Hvor går der noget af andre, blot fordi de har lov til at leve deres liv som de vil? Jeg er ikke forkæmper for noget som helst på den front, MEN.. jeg følger nogle principper, og ytringsfrihed og menneske rettigheder... og det gælder for alle, der er enige i at disse bør være vores fælles spille regler..

Hvor jeg ser idioti, ondskab.. stikke hovedet frem.. der vil jeg være til at sparke det i nosserne..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kampen imod uvidenhed og ondskab er publiceret 27/09-2024 14:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.