3 måneder, 22 dage siden

Kun en mand

Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
12 år siden
Vand
Halina Abram...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg tog lige afsted fra min far, - min bror kom alligevel idag, - det havde jeg ikke regnet med. Jeg havde ellers købt en faxi kombi til ham, - han sagde, at han godt kunne tænke sig at smage vanilje, og gjorde mig opmærksom på, at de fandtes.. så jeg kiggede i føtex, og de havde dem.. jeg huskede på vanilje nummeret..for det er samme dåse alle 6 forskellige smag.. kun et lille nummer under bunden viser, hvilken smag. Så jeg stod længe og kiggede efter en, og endelig fandt jeg en vanilje til ham.. så den må han få i morgen.

Jeg har sat "flash gorden" over fra Queen. - Du "just a man, but with a man's currage... " Da jeg som sagt kom ud af havelågen, var der en mand der længe var gået forbi med sin hund, der vendte sig om og hilste. Jeg ved ikke hvem og hvorfor. Han spurgte om jeg havde fri fra arbejde, - eller om jeg boede der.. Nej, sagde jeg.. jeg var på vej hjem, fra min far.. - Jeg havde nær sagt, at en mand der ikke tilbringer tid sammen med sin familie... kan aldrig være en rigtig mand! Jeg gjorde så lige et stop i føtex på vej hjem.. for at købe et par kombi'er mere.. Jeg fandt en salat smag og en vanilje mere.. samt melon og kokus/rabarber. - Der var en kvinde der kiggede og smilede til mig, da jeg kørte over vejen til føtex.

Sommer dagene, der har jeg desværre ikke min hat på.. det gør at folk kan se mit ansigt og øjne.. jeg har fået at vide af flere, at jeg ser tilforladelig ud at snakke med.. og mange har et behov for at blive snakket med.. Jeg deler ikke deres behov... så en god hat, dækker gerne mine øjne når det er bare lidt koldt.

Jeg ved ikke om manden var homo i øvrigt.. Ikke at jeg har noget i mod dem, - kærlighed er kærlighed.. og de er da langt bedre end religiøse, der bære had i deres hjerter, samt fordømmelse.. under påskud af, at det kommer fra deres gud.. Jeg har indrømmet selv et had, - men det er mest til de religiøse, under devisen.. Hårdt imod hårdt..eller med Ild skal ild bekæmpes. Ellers er jeg bare en lone wolf.. Jeg nyder at gå i stilhed..imens jeg tænker uforstyrret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kun en mand er publiceret 14/06-2024 20:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.