Så er jeg i gang i det helt store i mit lille køkken, da vi får gæster i morgen som gerne skal imponeres lidt ;-)
Det endte ud i det franske køkken, med forret, hovedret og dessert.
Forretten bliver en rustik Soupe I'ignon (som på dansk bliver kaldt fransk løgsuppe), lavet med hvidvin og cognac, og med ostegratineret brød (Emmentaler)
Som jeg pt, er i gang med at lave, da den kun ville blive bedre af at stå og trække i køkkenet natten over.
Hovedretten ender med en omgang Coq Au Vin, som også er lavet på hvidvin (jeg er glad for hvidvin). Med skalotteløg, bacon og mark champignon.
Desserten har jeg besluttet skal være nem, så det bliver en bagt chokoladecreme med figner og jordbærhindbær. For den kan nemlig laves idag, så de bare skal bages i morgen inden servering.
Hav en dejlig weekend! Vi ses i fantasien.
Mvh Høeg
Skriv kommentar
Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.