14 timer siden

En piges valg

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
12 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
12 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
12 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej, Jeg var hørte lige lidt om en ung piges valg. Hun kom fra en familie, der ikke rigtig havde hinandens ryg.. hendes liv blev omvæltet, og hendes mor fik en ny mand, der var der for dem.. den mindste var glad for konens nye mand, men det var forsent for den ældste.. Hun valgte en fyr med tatoveringer, en der kunne tale højt og være leder.. hun valgte at få 2 børn med ham.. det viste sig bare, at denne mand ikke var så god med penge.. han tog efter signede datters konfirmations penge, og lavede en kæmpe gæld.. og smed alle regninger ind i et skab..købte motorcykel, og solgte den.. uden at betale for den..bil, som voksede i gæld.. fordi den ikke blev afdraget på.. og de penge der skulle bruges på det.. brugte manden i stedet på andet.. Nu er hun så blevet skilt, men har fundet sig en ny mand.. der ligner den mand i udseende, som hun forlod.. den gik ikke med ham, så hun fandt en 3ede der også lignede den første.. det gik ikke, så hun gik tilbage på nr 2.. med 2 børn.. men hun er ikke længere i kurs med 2 børn og gæld.. Hun valgte, - hendes ældste er nu også ude i kriminalitet.. Pigen der fandt sig tilpas med den nye mand.. fra først, er godt gift.. med en der har sund fornuft.. - vælger man som kvinde den rette, kan man få en god familie.. den forkerte, roden.. og livet er på vej i den forkerte retning... du kender let roden,.. han taler, uden at tænke først..han vil tit gerne se ud af noget.. for han er hul..

Det vigtigste er , ikke at vælge og fortsætte sine valg.. så snart du ved de er forkerte.. og det ved mange ikke, fordi de mangler fornuft..

Jeg har selv tit valgt forkert. Jeg ser noget godt i folk, der ikke er.. men jeg finder altid ud af det, inden det er for sent.. og man er nød til at tage ansvar over sine valg.. vælger du som kvinde en rod af en mand.. er du nød til at tage ansvar for dit valg..og ikke bebrejde ham alt..

Jeg købte i øvrigt 2 skjorter til min far fornyelig.. ud over en masse fromager og andet.. hvorfor? fordi jeg har haft gode forældre.. Det er ikke en hylest til mig, men mine forældre.. og nu har jeg kun min far..

Jeg kendte engang et par piger, - deres forældre kunne godt lide at komme på værtshus, - drikke alkohol.. jeg ved ikke så meget mere, andet end at de næsten aldrig besøger disse forældre.. jeg voksede op sammen med disse piger.. i mine første år, legede jeg med dem... Jeg har hjulpet dem som voksne.. du ved, - they call me, cos they know i am good at what i do... and i fixed their problem.. for free.. because i knew them once..og jeg misunder dem ikke deres liv.. De spurgte mig, hvad jeg skulle have for det.. mit svar var ingenting. Skal vi have en bedre verden, må vi hjælpe hinanden.

Iøvrigt, i følge biblen er det at gøre noget godt for hinanden ikke godt.. Det eneste godt for biblen, er naiv tro på en gud, der ikke viser sig på nogen måde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En piges valg er publiceret i går kl. 19:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.