dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
4 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 7 måneder siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog,- Fortalte jeg dig om den video, jeg kommenterede på for nyelig? Det var en kvinde, der havde lavet en lille video, og kun 3 havde set den.. og der var ingen kommentar på den endnu.

Hendes Præmis for videoen var følgende "hvad gør du når du dør, for enten står du med jesus eller også står du i helvdet" Så jeg lavede den første kommentar til hende.. Den gik på, at jeg ville gøre det samme som hende.. som hvis hun står foran floden styx, og ikke kan betale færgemaden! Det samme hun vil gøre, hvis hun ikke falder med ære, og kan komme i valhalla! - Jeg ville glæde mig over, at jeg levede som jeg gjorde! og tænke at alle de forskellige religioner godt nok var idiotiske, at INGEN af dem.. har kunnet føre bevis for deres påstande. Jeg ville også vide, at en reel gud ville forstå dette..manglen på bevis, og at denne ikke har hjulpet på denne bevis byrde. Hvis der var en, er jeg ret sikker på... at denne ikke bekymre sig om os overhovedet, med et univers så stort at vi ikke kan se dets grænser.. og som stadig vokser.. Jeg ville som sagt glæde mig over, IKKE at ha været så naiv at tro på hvad som helst, uden beviser.. Da det for det meste kun giver problemer... Jeg mener, hvorfor går du ikke over gaden med lukkede øjne, blot på tro? og jeg kunne komme med flere.. tro er den mest uærlige måde vi kan komme til en konklussion på.. og en uærlig måde!

Så sluttede jeg af med dat sige, at den slags ting kunne hun sige til hendes overbærende nærmeste, og dem med samme tro.. men kommer en af os ateister forbi, der også har lært at tænke kritisk..så bliver hendes påstand sat under press.. og det bør man ikke gøre, hvis man ikke kan holde til det! Internettet er der, hvor religion er kommet for at dø! Vi ser i disse år, de religiøses sidste åndedrag..inden vi forhåbentlig kan komme ind i en bedre verden.. Der basere sig på viden... og ja, der vil stadig være magt liderlige mænd..men på den lille blå/grønne planet, vil en ondskab være forsvundet.. efter mange år, fyldt med idioti...

Men som sagt, så tvivler jeg på.. at DEM og OS, idiologien nogensinde forsvinder.. og det er den størrer rod til ondskab. Du ved det! - hvor tit har vi ikke hørt det..og det foregår alle stedet.. "de kommer her og stjæler" "de kommer her, og tager VORES arbejde" - dem og os.. Religion er kun et værktøj til dem og os.. Først når folk ser alle som mennesker, og ikke inderst inde lader som om de ikke er det.. kan du huske hvad hitler sammenlignede jøderne med? og Nej, Hitler var ikke ateist.. selv om religiøse gerne vil gøre ham til det.. når de tror de står over for folk, der ikke kan smadre den tænke totalt..engang imellem tænker jeg at religise tror det er i orden at lyve, hvis bare de kan slippe afsted med det, overfor folk de tror ikke er så kloge.. Man behøver ikke se på, at den katolske kirke fejrede ham hvert år på hans fødselsdag.. men blot på, hvad der står på SS's bælter! gott mit uns..

Ikke at det betyder noget, - for folk kan falde til andre umenneskelige ideologier, der ikke basere sig på det kristne..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvindens påstand er publiceret 29/09-2024 13:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.