12 dage siden

Træls tøjvask

Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
At skrive
Josephine Lø...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
12 år siden
Er ved at vaske tøj selv om jeg har det som om jeg er blevet kørt over. Man kan jo ikke undvære rent tøj. Jeg har klamme hænder, koger af varme og er øm flere steder. Jeg føler distancen til min nyeste novelle bliver større for hver dag jeg ikke får skrevet på den. Læser lidt i en bog, mens jeg ligger på langs og håber influenzaen eller hvad det nu er, snart vil være overstået.
Men man kan selvfølgelig ikke forvente mirakler allerede på sygedag nummer to. Har slugt et par kodimagnyler for at hjælpe kroppen lidt på vej, og overvejer om jeg skal lave en kande kaffe eller nøjes med en kop medova te med mælk og sukker.

Det er frokost tid men jeg har ingen appetit selv om jeg stod op 7:47 og spiste havregryn der for en god ordens skyld. Jeg var heller ikke sulten der, men tænkte at det nok ville være smart at få noget at spise.

Mor har fået ny bil i dag. En Suzuki Wagon. Det er en lille bil, men hun har vel heller ikke brug for en større vogn. Det er jo bare hende der skal køre rundt i den og ingen andre. Det er en nedgradering fra den Audi hun kørte til skrot, men hun kan vel glæde sig over i fremtiden en lavere vægtafgift. Det er da altid noget.

Ellers sker der ikke så meget ud over at jeg vil bruge eftermiddagen på at lige i sengen med en bog som selskab, og måske nuppe en lur hvis jeg føler trang til det.

Håber alle nyder den varme dag. Her i Nordjylland skulle det blive 25 grader varmt i løbet af dagen, så det er træls at ligge i sengen på en dag som i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træls tøjvask er publiceret 04/09-2024 12:18 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.