22 dage siden

ikke så meget tale

Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Molly og X
Enantiodrom
2 måneder, 10 dage siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
12 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
16 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
17 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
sulten
Sunstar31
10 år siden
Hej dagbog, - Hun sagde ikke rigtig noget i dag. Min far vidste heller ikke hvad han skulle sige til hende, - det har heller aldrig været hans stærke side. Jeg havde købt noget godt italiensk is, - det spiste hun lidt af.. men hun spiser ikke så meget.

Når jeg kigger på hende, med baggrund i den viden jeg har.. så ser jeg at hun er ked af det. De havde vist sovet længe i dag, til klokken 11.. typisk. Så mange spor peger hen imod det, jeg tænker jeg ved. Til gengæld tænker jeg, at de andre tænker over det. Hvis min viden holder stik, så ved jeg ikke helt hvordan jeg skal tackle det. For det første er jeg ikke den nærmeste til det. Min indre computer hjerne tænker, at det for det andet kan være bedst hvis folk selv taler når de har lyst. Det at tvinge folk til at smile, har jeg altid været imod. Samtidig er den slags ikke noget der kan fixes på dage..det kræver noget mere.

Jeg snakkede med en graver på vej hjem, - Han spurgte hvad jeg arbejde med, og jeg gættede rigtig da jeg gættede på, hvad han arbejdede med. Så jeg snakkede lidt med ham om religion, og sagde at jeg havde snakket med den tidligere præst, som nu var blevet provst eller sådan noget.. om hvordan præsten ikke havde en chance imod mine 20 års erfaring inden for ateisme, og hvordan man svare på religiøse. Han prøvede i øvrigt med, at man ikke brugte det gamle testamente.. men det passer ikke.. de 10 bud (som er flere) er i det gamle testamente.. min præst brugte også nogle passager fra psalmerne ved min mors begravelse.. så jeg spurgte ham om, om præsten så ikke kunne bruge psalmerne 137:9 - jeg fortalte ham hvad der stod.. han troede ikke på det.. slog det op.. og jo..du skulle ha set ham :) Han prøvede først med, at det var nogle fjender.. okey, men hvornår er det nogen sinde i orden at gøre det ved børn?! så han prøvede med, at moral har ændret sig.. Men moral ændre sig ikke, vi er bare blevet bedre til at se hvad der er godt og dårligt..Hvis man mener, at folk har været uvidne om hvad der er god moral og hvad der ikke er.. fordi man ikke har tænkt over det..eller noget.. hvorfor er uvidenhed om dårlig moral så ikke et godt forsvar i dag?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ikke så meget tale er publiceret 24/08-2024 21:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.