26 dage siden

Når en sommerfugl basker med sine vinger

Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
6 måneder, 1 dag siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
8 måneder, 4 dage siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige hjemme ved min far.. min bror var der allerede. Der fik jeg nogle ting at vide, som lå og bekymrede min bror. Det viser sig, at en af min brors kones børn.. ikke har det godt hjemme.. og at hun er stukket af et par gange. min brors kones datter, lyder til at hun ikke kan klare sit barn.. hun har ikke overskud til det, mentalt.. ænser ikke hendes egen datter. Faren, gider ikke datteren..og har vist taget hendes konfirmations penge. Imens han samler sig en gæld... Den unge pige.. min brors kones barne barn.. er ved at komme ud i noget uføre nu.. så min bror fortalte, at de nu havde datteren lidt.. men at hun ikke kunne være hos dem, for de havde ikke plads..Mine vinger bredte sig, som en sommerfugl..så jeg snakkede med min bror, for barnebarnet kan godt lide at være hos ham og hans kone..så jeg sagde, at de måske havde muligheden for at hjælpe barnet, reddet livet på det.. ved at tilbyde et trygt sted at være. Min bror snakkede om, at konen tog det meste af pladsen med sit tøj..og han havde sin computer.. så jeg spurgte ham,.. hvad er vigtigts? også for hans kone.. hendes lagre af tøj, eller hendes barne barn? - hans computer må de kunne finde en løsning på..ja jo.. han ville snakke med hende om det..

Jeg skrev lige til ham, at hvis de tager hende med til musik søndag, så kunne de jo komme ved min far.. så har jeg lavet grill mad til dem imens. så jeg købte lige lidt ind til det..

Jeg snakkede også lidt psykologi, - for hvis hans kones datter er depri.. så er det klart, at hun ikke har overskudet til andre.. og til min far sagde jeg.. om han kunne huske hvordan min brors kones yngste datter, var glad for at synge sammen med ham, imens han spillede sine gamle dange på keyboadet.. at det nok ikke var musiken hun nød mest, men interaktionen.. for den anden side af familien, virker ikke som de bedste mennesker.. der kan bekymre sig om andre end dem selv..

og den yngste datter, er blevet meget bedre..da min bror var inde over.. han gav en stabilitet.. og hun nød at være sammen med min bror ved jeg! sad på hans skød.. jeg spillede selv kort med hende..hun har fundet sig en klog ateist mand.. iøvrigt. hvor den ældste har fundet en skaldet med tattoo's der ligner en rod.. den ene efter den anden.. efter hun er gået fra samme type..

Jeg ved, folk kan tænke alt muligt om mig.. men når det gælder famlien, så passer jeg på den! vi har hver vores ansvar for, at være der for vores familie, og hjælpe hinanden..

i dette tilfælde kan jeg ikke andet end være en sommerfugl..snakke med folk, og give dem et andet perspektiv.. jeg kan ikke gøre andet.. snakke psykologi, og hvad folk kan betyde for hinanden i det skjulte.. Og Nej, jeg har ikke ansvaret for hele verden.. Når jeg er væk, så var det det..

Jeg kan kun sige, at der er folk der er kommet blot for at snakke med mig... omkring alt muligt..Heh, der var engang en der sagde.. at hun godt ville snakke med Jester.. ikke kenny.. hun mente at Kenny var mere overfladisk... men Jester er Kenny.. jeg vil sige det sådan.. Hvordan er Yoda, da luke lander på dagoba? Jeg kan snakke med folk, også kan jeg snakke med folk..alt efter situationen..

anyway, jeg håber min bror vil overveje mit spørgsmål med konen.. hvad er vigtigst.. tøjet og computeren, eller barnebarnets liv..Det at stille spørgsmål, og de rigtige spørgsmål.. er super vigtigt..

find og lyt til denne sang, også forstår man mig bedre.. for jeg havde den perfekte barndom..mine forældre var der for mig.. jeg havde en sikker base.. omverden var der ikke for mig.. "BLESSED" by Fearless Motivation"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når en sommerfugl basker med sine vinger er publiceret 21/08-2024 19:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.