Længe oppe.. :-)
RachelBlack
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
10 år siden
Vi er så "heldige" at få soppebassin i kælderen tirsdag i sidste uge. Claus var gået i seng og jeg var på vej. Da himmel og hav stod i et, kom Claus farende og heldigvis for det. På det tidspunkt var der en af vores lyskasser fuld med vand. I næsten bar røv og ingenting kæmpede han med at tømme den. Lige akkurat gjort fossede vandet ind fra kælderdøren og op af afløbet. Vi løb rundt og fandt dyner og puder og hvad vi eller kunne finde til at stoppe vandet imellem de forskellige rum. Strømmen gik i virvaret og der stod vi så! Vores strømrelæ er i et rum ved kælderhalsen. Vi ville helst ikke åbne døren og risikere at der kom mere vand derud. Claus havde låst hoveddøren da han gik i seng, og jeg havedøren pga. det regnede ind. Kom i tanke om et vindue jeg ikke havde lukket, så den kravlede Claus indad for at komme til relæet. alt imens jeg stod på dyner og puder i mørke. Da afløbet igen kunne trække, stod vi og skubbede så meget vand ud som muligt. Vi fik slæbt en masse kasser op og hvad vi ellers kunne nå at rede. Nu står der så en brumbasse af en affugter, som muligvis skal stå i 3-4 uger. Vi har haft en bygningstaksator ude, som har sagt at vi skal tømme hele kælderen. Dvs. 85 kvm. Det er dæleme noget af et arbejde. Det positive er at vi kan få sorteret til og fra, inden det skal ned igen. Skadeservice kommer i morgen med 20 flyttekasser. Vi har tømt fjernlageret, som bla. består af konserveres, havregryn, spaghetti, ris og kaffe. Heldigvis ser det ud til at fryseren ikke har taget skade. Jeg var ved at have godt styr på haven og havde planer om at jeg skulle på loftet. Det kommer til at vente en rum tid endnu.
Jeg har døjet med en intens hovedpine i noget tid. Var inde ved en læge, som mente at det højst sandsynlig er pga. medicinøgning. Har fået udleveret et skema hvor jeg skal registrere hvad tid det starter og stopper. Fuldstændig uoverskueligt, da det kommer i bølger. Skal have taget blodprøve på mandag, men pga. de kun analysere den type i Vejle, så tager det længere til før der er svar. Håber at der snart bliver ro på den front.
Vi var til min svigerfars 90-års fødselsdag i lørdags. Det var en rigtig god dag, hvor alt gik op i en højere enhed. Eks heksen (Claus var gift med hans papsøster, som er mor til drengene) er ved sådanne ikke til at undgå, men jeg opsøger hende ikke. Hvis hun taler til mig - hvilket ikke sker så tit-svarer jeg pænt igen. Jeg trækker mig også mht. børnebørn, med undtagelse hvis de opsøger mig. Jeg nægter også at købe mig til deres opmærksomhed, som en vis anden.


Ps. Emma havde en fest i kælderen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Puha er publiceret 21/08-2024 08:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.