1 måned, 16 dage siden

Biffen og den hårde

Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
12 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
5 måneder, 25 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Start?
Christian Ba...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Hej dagbog, - min far fik de 3 øl idag. Han virker træt, og sover en del.. mere og mere.

Så bestilte jeg en billet til biografen, - jeg vil ind og se deadpool filmen.

Jeg gik til stålet i går, - jeg er simpelthen træt af folk. Først muslimen, der troede at jeg ville købe hans "videnskab" som han massere ind i det der står. Så jeg endte med at skrue bissen på, og give hans Muhammed en tur.,ham der giftede sig med en 6 årig, og fuldbyrdede det da hun var 9.. i følge dem. Den slags mænd har jeg absolut intet tilovers for.

på den anden side var der videnskabs siden, som i deres feministiske blindhed, igen havde bragt noget om kvinder.. det fik straks nogle til, at lægge ansvaret for kvinders orgasme over på mænd..som om kvinder er sådan nogle pjok, at de ikke kan tage ansvar for sig selv. Hvis de er store nok til at bestemme over sig selv, - og det skulle jeg da mene at de er når de er fyldt 18 og opefter..så bør de også være store nok, til lige at åbne den mund de er blevet født med, og give et praj som det mindste.

Det er ikke mænds skyld, hvis kvinder ikke kan finde en de vil være sammen med, - Det er deres! og enhver mand eller kvinde, der ikke vil erkende at kvinder bære et ansvar for deres eget liv, gør ikke kvinderne stærke.. men svage.

Det sker hver gang jeg bevæger mig ind på FB, - så ser jeg den ene idiot efter den anden, af forskellig afskygning. Jeg håber, at kvinder ryger ind i hæren på lige fod med mænd..

så læste jeg i øvrigt det med, selvtægts gruppen der bankede en vis type "mand" - Nu er jeg aldrig sådan nogle steder, men jeg tænkte over det moralske.. hvis jeg havde set det ske, så ville jeg ha svært ved at melde det eller gribe ind.. hvis jeg vidste, at det var derfor. På den ene side, er selvtægt forkert.. men fuck det ville presse mig på min retfærdigheds sans.. også modarbejder den slags mænd, det samfund jeg gerne ser..hvor kvinder sjældent er offer for andet end deres egen idioti.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Biffen og den hårde er publiceret 23/07-2024 18:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.