1 måned, 19 dage siden

2 ahorns øl

Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
5 år siden
Operation
Halina Abram...
4 måneder, 12 dage siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
7 måneder, 19 dage siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg drikker ikke selv øl, eller andre store mængder af alkohol. Det betyder ikke, at jeg ikke kan købe er par øl. Jeg købte 2 0.5% øl, special øl.. til min far og bror. De drikker øl, men ikke med meget alkohol. 0.5 går under kategorien alkohol fri. Disse øl kostede 12 kr stykket, og lignede farven en cola også har. Min brors kone var der også, og så fik vi mad ude fra.

Jeg har haft en tandbyld de sidste mange dage, og den sidder nu også i min kæbe og gær denne øm. Så jeg er på penicillin.. jeg fik idag brændt en nål af med en lighter og vasket den godt bagefter.. så stak jeg den ned i den ømme byld ved en af tænderne. Brændt, for at komme evt bakterier til livs, der måtte sidde på nålen. Det hjalp lidt, men der er bylder flere steder.. og den er som sagt spredt til min kind.

Jeg har ikke fået gjort så meget ellers den sidste uge.. selv om jeg har en del jeg gerne vil nå.

Så mangler jeg endnu et religiøst menneske jeg kan gå i debat med. Jeg husker hende jeg altid debaterede med.. hun mente ikke at man skulle bevise sin gud.. selvfølgelig skal man det! Det er et udsagn om, hvordan verden hænger sammen, ligesom alt muligt andet.. og den slags skal bevises. Tro er den mest uærlige måde, at komme til en konklusion på. Desværre har der ikke været en eneste religiøs, der har kumme mønstre bare et eller andet bevis for sin gud.. de strækker sig altid i stedet til et "forklar dette, eller min gud" men den holder ikke. F.eks, og dette eksempel gælder for alle religioner..hvis jeg ikke kan forklare hvordan lyn og torden laves... betyder det så, at thor findes? Nej.. derfor kommer de ingen vegne med... den seneste ville have mig til at forklare bevidsthed.. bevidstheden har vi fundet ud af, er et produkt af en hjerne i funktion. Flere dyr har også bevidsthed, samt empati iøvrigt.

Anyway, jeg leder efter en religiøs der har nosser nok, til ikke blot at fortælle hvad vedkommende tror, men også give en valid grund til det.

Iøvrigt, hvis der er et glas fyldt med mønter.. og ingen kan se hvor mange mønter der er i glasset.. hvem er så mest ærlig.. hende der siger, at der er 200587 kroner i glasset? Pga tro.. eller ham der siger "det ved jeg ikke" ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 ahorns øl er publiceret 21/07-2024 00:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.