1 måned, 24 dage siden

Haven og højrefløjs ateisten

Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
12 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
6 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
5 år siden
Molly og X
Enantiodrom
2 måneder, 1 dag siden
Lyden af livet
Hannah White...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - vi sad og kiggede på haven igen, fuglende har allerede spist de fleste kugler.. og de er godt igang med nødderne. Fuglene flyver stadig i fast rutefart.. jeg har set op til 7 små fugle sidde på den samme fodder ting..alt imens der er et liv i kristtjørnen. Jeg tog et par billeder af det.. et af dem igennem ruden i udestuen. Det er et hyggeligt sted at "grille" indendøres.

Jeg så også En Ted video, - Ted er højrefløjs ateist i america. Jeg skal lige sige, at jeg har set supernatural serien færdig, så jeg lytter lidt igen til Kansas med "Carry on Wayward Son"

Ted mener at man skal "purge sine sacret beliefs" - det er jeg sådan set med på. Han begyndte dog som højrefløjs ateist at sige, at covid maskerne ikke virker. Jeg havde skrevet lidt med ham inden, hvorfor jeg selv er på venstre fløjen. Jeg har en fundamental ide om, at hvis vi skal skabe et bedre samfund, så er det vigtig at dem vi vælger går ind for at hjælpe de svageste, og ikke blot prøver at hjælpe de rigeste til at blive rigere. I denne fundamentale ide, er det vigtigt at kunne placere sig på alle niveauer i samfundet, og se tingene ud fra et bredt perspektiv, - hvis man skal skabe et idelt samfund. Hvis Ted ikke har det samme fundament, at det er nødvendigt at en regering er der for sine svageste borgere.. så giver det måske heller ikke mening, at snakke om at covid masker virker. For de virker selvfølgelig ikke på dem der allerede er smittet, men er kun en hjælpe imod at sprede smitten til andre.. bekymre man sig ikke om andre, så ja..

Anyway, - Jeg trykkede på min indre "engage" knap.. og valgte at bruge spørge teknikken for at finde ud af, hvor problemet lå. Så jeg spurgte ham om, hvis jeg nu begyndte at tisse på dig, ville min stråle så ændre sig, alt efter om jeg har bukser på eller ej? - gælder troen på, at masker ikke virker også for kiruger? der har praktiseret dette i årevis. I baghånden har jeg mit næste spørgsmål klar, - selvfølgelig :) i never engage with out being ready..

Jeg har et link til WHO sundheds organisationen, der siger at Covid spreder sig via blandt andet mundvand og næse vand.. også er mit spørgsmål, hvor er det WHO tager fejl? for hvis du er enig i, at en tis stråle ændre sig af et par bukser, og et mundbind kan opfange de vandpartikler fra næse og mund.. hvorfor er det så, at du kan mene at de ikke hjælper? det er klart at det ikke kan stå alene.. hvis hånd hyggiejnen ikke er der også.. Men det er ikke et enten eller.. så er udgangs punktet i virkeligheden, at han mener at de er ligegyldige, fordi han er ligeglad med andre..

Handler det om, at sygdommen måske ikke er så farlig mere.. så betyder det stadig ikke, at mundbind ikke virker.. hver påstand har sine egne argumenter uafhængig af hinanden.

Det er det samme i praksis når jeg taler med religiøse.. De har travlt med at sige at evolution ikke passer, - men det nytter intet for deres argument. For selv hvis evolution ikke var så gennemført bevist som det er, så ville deres tro ikke være sand alligevel. Hver argument kræver sine beviser. Negative beviser imod noget, er ikke positive beviser for det andet.

Jeg går i kødet på ALLE! - Sokratiske spørgsmål var udgangspunktet denne gang. Jeg elsker at bruge min tid på den slags.. slibe mine metoder af.. ændre hvad der ikke virker hver gang, for at skabe tydelige svar og spørgsmål. Hver interaktion gør mig bedre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Haven og højrefløjs ateisten er publiceret 15/07-2024 13:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.