1 måned, 26 dage siden

Problemet med himlen

Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 6 måneder siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg ville ønske jeg kunne snakke med min mor, og give hende det kram jeg plejer at give hende. Jeg ved dog, at det ikke kommer til at ske. Jeg gik lige nu igang med en religiøs, - De tænker ikke over tingene, - selv deres himlen koncept er fyldt med logiske fejl. Det er ikke noget religiøse tænker over, fordi hvis man først kigger på det, så falder det fra hinanden.

Forestil dig du står der, - hvad skal du så lave i dag? og i morgen.. næste dag.. og de næste 10 millioner år..uendeligheden, når du har gjort alt og ingen tanker eller ideer er nye. Det var et problem showet "the good place" tog fat på i sidste sæson. Det er bare et af problemerne, - hvor et andet ville være, at hvis ens familie medlem ikke var der.. og man holder af vedkommende, så ville det aldrig være himlen.

Ham den religiøse mente, at man skulle tage en gud, for et godt liv.. Suk, - det er så her ondskabens problem kommer ind.. og det er også her, de religiøse viser deres dårlige moral. For med magt kommer ansvar, og ultimativ magt, giver ultimativ ansvar.. forestil dig, at jeg havde en bar.. og inden du fik lov at komme ind, skulle du vide at du kunne blive slået, voldtaget, m.m. - Det er min bar, men jeg har ikke tænkt mig at gøre noget, ud over bare at kigge på.. Det er essencen af deres gud.. des mere magt, des mere ansvar.. og bruges magten ikke, er man ikke god..forstil dig, at du blev angrebet af 10 mand, og så kom supermand!.. men kun for at kigge på.. ikke hjælpe overhovedet..

religiøse kan ikke lide at kigge deres koncepter efter i sømmene..for så falmer deres blinde håb.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Problemet med himlen er publiceret 14/07-2024 00:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.