Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 6 måneder siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
10 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
1 måned, 1 dag siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej dagbog, 5000 kr koster det at få lavet min tand. 2000 kr hvis de skal hive den ud.. suk. Jeg bruger tanden når jeg spiser, så jeg vælger at beholde den... og dermed ofre de 5000 kr :(

Jeg har været i gang med 2 religiøse i dag.. en som prøvede at køre sit spil.. men jeg blev ved med at vise alle, hvorfor den ikke holdt.. med 3-4 argumenter og wiki som backup, på en definition. Jeg tænker, at han regnede med at jeg gav op, hvis han bare fortsætte med sit spil uden at engagere sig i mine svar... nope! Jeg giver ikke op..her var chancen for at vise, at han ikke vidste hvad han snakkede om, og få ham til at ligne en idiot.. ved at vise alle, at han ikke kan svare på mine svar..

En anden prøvede at lave en defination af ateisme, hvor han ikke forstod at agnostisk handler om ikke at vide, imodsætning til gnostic.. og ikke tro, som er teisme og ikke tro ateisme.. hvor man ikke kan tro, hvis man ingen viden har..

Så han lavede ret hurtig en "satan hvisker dig i øret" og "jeg beder for dig" okey.. der er nu noget underligt, ved voksne der har imaginære venner og fjender.. en rengørings dame stod og bad for mig en dag.. kan man gøre andet end at grine? Der står en ældre dame, og snakker med sin usynlige ven.. hvad fuck, skulle det ændre? Skal jeg være imponeret?! Hvad fuck regner folk med? De kunne ligeså godt sige, at spiderman ville komme..han er heller ikke en del, af den virkelige verden..

Nå, men jeg skrev tilbage.. okey, så tænker jeg tænker jeg rationelt for dig! Den er ligeså fast og standard, som når folk spørger mig om, hvordan det går med mig..fast svar, og det kommer som skidt ud af en spædekalv.. "jeg lever endnu"

Det er det sjove, alle træk er indstuderet..og de er lavet før. Jeg har før sammenlignet det med en skak maskine.. der kender alle kendte træk, og ved hvad der skal siges på forhånd til alt hvad du har at sige.. intet nyt.. det vil sige, der er fast respons på alt..og kommer der noget nyt, tænker jeg over et svar.. som så bliver standard eller perfektioneret først.

Nogle har lagt mærke til de faste svar. Det er sjovt, så de kan sige dem inden jeg gør det.. men svaret vil også altid være det samme, forbi parameterne for spørgsmålet er det samme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 5000 kr er publiceret 01/07-2024 23:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.