3 måneder, 1 dag siden

Lige ved

En træls fredag
David Hansen...
6 måneder, 3 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 4 måneder siden
dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
8 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Min tidl. stedfar ringede for et par uger siden. Min halvbror lå for døden på sygehuset meddelte han. Jeg blev chokeret og selvfølgelig ked af det. Forhistorien var at han var taget ind i et indkøbscenter. Rulletrappen havde ikke virket og han havde gået af den i stedet. Men med kol og en lunge kapitlet på 40 % var han blevet meget dårlig og faldet rundt. Kørte selvfølgelig ind på sygehuset. Han var vågen, men ikke kontaktbar. Talte med en sygeplejerske der fortalte, at han havde en byld i den ene lunge som de havde forsøgt at dræne, men han havde fjernet slangen. De havde også prøvet at give ham væske med drop, men også den havde han fjernet. Efter flere dage uden mad, drikke og mulighed for behandling, så det ikke godt ud. Oven i dette havde han abstinenser efter ikke at kunne indtage alkohol og hash, som er hverdag for ham. Det resulterede i at han var udadreagerende, og at der altid var 2 sygeplejersker når de var inde ved ham, og en vagt. På et tidspunkt lykkes det alligevel at give ham et drop med antibiotika og det er gået stille og rolig fremad. Med udsigt til at han ikke kunne deltage i den netop startet festuge, blev han mere medgørlig. Han blev udskrevet i onsdags.
Vi har haft 3 stk. børnebørn på besøg fredag, og 2 af dem til overnatning. Puha man kan godt mærke at det ikke er hverdag med sådanne størrelser. Den mindste som er et år, er en rigtig tude Marie. Hold op det trak tænder ud. De 2 store fik flyttet det halve af børneværelset ind i stuen i løbet af nul komma fem. De havde en fest og hyggede sig gevaldig. Det var planen at jeg også skulle have nr. 4, men det aflyste forældrene. Set i bakspejlet, så var det også meget godt. Hun er utrykt ved hunde, så hende skulle jeg også have været obs på kontra Emma. Emma er meget interesseret i børnebørnene og gør dem ikke fortræd, men det tager bare lidt tid før nr. 3 finder ud af det.
Tænker at ringe til min onkel og moster og spørge om de giver kaffe i næste uge. De bor 4 km. fra Billigblomst i Kolding, som kører med 50%. Ikke fordi jeg agter at købe mig fattig i år, men vil gerne have lidt. Jeg har en familie væg med billeder i gangen, og min onkel har fundet nogen af dem som jeg må få.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige ved er publiceret 08/06-2024 20:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.