4 måneder siden

Stille overskyet hverdag

Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
4 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
7 år siden
7
Halina Abram...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
3 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
10 år siden
Dagen i dag er lidt våd og sådan forsætter det med at være den næste uges tid, men det er nu rart at få renset luften lidt. Det grå vejr generede mig ikke i dag, fordi jeg var produktiv i nogle timer og derfor glemte alt omkring mig.

Har været oppe siden klokken syv i dag og trangen til at skrive
overfaldt mig ved ellevetiden. Det blev til en lille historie om en gravhund for jeg havde et indre billede af en hund der humpede et ben. Så det måtte bare ud. Klokken tre blev jeg færdig med historien, og nej jeg er ikke helt tilfreds med udfaldet, men tænker jeg skal være glad for at få skrevet noget i det hele taget ovenpå en periode med ingen kreative udfoldelser.
Det hele startede med en mini dialog og så kørte resten ellers af sig selv. Uploader den formentlig til Fyldepennen når tiden er moden og jeg har læst historien igen for eventuelle rettelser og måske nye tilføjelser. Men indtil da ligger den blandede tekst om gravhunden "Nuno" og flyder på skyen.

Her går det glimrende. Har lige fået svaret på min langtidsprøve for diabetes - min tremåneders prøve. Tallet lå på 39 hvilket svarer til et normal rask menneske - så der var ingen synlige spor af at jeg har diabetes, hvilket jeg var glad for at høre over telefonen med sygeplejersken der tog blodprøven.
Skal først til det helt store tjek op til august med ekg og urinprøve. I mellemtiden spiser jeg troligt piller imod diabetes selv om tallene er normale for at holde tallene nede.

Dagene smelter sammen for tiden. Jeg læser en del i bøger af Dean R. Koontz. Har 18 bøger med ham indtil videre som jeg er ved at pløje mig igennem - lidt efter lidt, og jagter stadig flere med ham i diverse genbrugsbutikker. Har erfaret Saxo kun har lydbøger med ham, hvilket er træls ellers ville jeg gerne købe nogle der. Gider ikke læse på min ebogslæser da det hele bliver så småt, og der er ikke noget der slår den ægte vare.
Har taget billeder af bøgerne med mobiltelefonen så jeg ikke bliver i tvivl når jeg står i en genbrugsbutik, om jeg har den gældende bog.

Min hjemmeside er gået lidt i glemmebogen grundet min fætter som skal arbejde på den ikke har synet i orden. Men det gør ikke noget for så kan jeg gøre mig overvejelser om hvad der skal offentliggøres og hvad der ikke skal se dagens lys.
Er lidt betænkelig ved at offentliggøre alle mine værker på nettet, for det skulle gerne være sådan at jeg kan slette dem igen hvis jeg beslutter mig for at udgive dem i bogform. Herinde på Fyldepennen er det nemt at slette en tekst, så det er ikke nogen hindring som jeg ser det, og jeg er glad for at få feedback på mine historier så jeg kan rette til.
Bortset fra det så sker der ikke så meget i disse dage ud over at jeg får læst lidt i bøger. Det er som at se en film - blot langsommere og mere detaljeret.

Håber alle har det fint og er ved godt helbred.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stille overskyet hverdag er publiceret 06/06-2024 16:54 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.