Jeg har set bedre dage, men jeg har også set værre.
Jeg har været nede og skrabe bunden, og været oppe at flyve på skyerne.
Jeg ved at smerte kun er midlertidig, også selvom det kan føles som om, at den varer evigt.
Jeg lært mig selv at stå fast, at sige til mig selv at efter modgang kommer medgang.
Jeg har mistet folk der betød alt for mig, men jeg har kæmpet videre, og det vil jeg gøre til den dag jeg ikke er her mere.
Måske er jeg en kold skid, med en knækket personlighed.
Trods alt ved jeg hvad jeg har, en viljestyrke som ingen i hele verden vil kunne tage fra mig.