11 dage siden

Hvor meget medicin er mon nok?

Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Dag 1/21
Ryan Raskoln...
3 måneder, 27 dage siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
15 år siden
Operation
Halina Abram...
5 måneder, 9 dage siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 7 måneder siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
5 år siden
Onsdag, fredag og mandag (altså i dag) har hovedet været en rodebutik. Det starter med uroligheder om morgen som så går over i en ren rodebutik kort tid efter. Man kan vel godt kalde det for tankemylder. Det gør at jeg ikke kan ikke koncentrere mig om noget. Det er dog indtil videre gået over, et stykke tid efter at have taget middagspillen.
Jeg får over den maksimale dosis i forvejen, så jeg ville ikke selvmedicinere. Medicin er jo ikke til at spøge med og man bør vel altid spørge en faglig på området om rådgivning.

Da det ikke er optimalt at gå rundt og få ødelagt sine morgenstunder ringede jeg til psykiateren i dag for nærmere rådgivning. Det var dog sekretæren eller hvad hun er, der tog telefonen, og hun sagde at psykiateren ikke var til at træffe før om 2 til 3 uger, og så spurgte hun om der var noget hun måske kunne hjælpe med. Jeg satte hende ind i situationen, og hun sagde at jeg kunne tage 2mg Risperidon efter behov oveni den daglige dosis.
Forhåbentlig vil den til tider forhøjede dosis hjælpe på de skæve morgenstunde, der spænder ben for hovedet. Jeg synes ellers jeg får nok medicin i forvejen, men åbenbart er det ikke tilstrækkeligt må jeg erfare. En ting er sikkert. Det er en foruroligende udvikling at skulle tage endnu mere medicin, når man i forvejen får over den maksimale dosis, og jeg stiller mig selv spørgsmålene: Hvor meget medicin er mon nok, og er det noget man tager skade af på længere sigt?

Selv om jeg havde lovet mig selv en fridag fra skriveriet i går, kunne jeg ikke lade være med at skrive alligevel. Vil jo gerne være færdig med min nuværende novelle, og følte jeg havde noget der skulle ud af systemet.

Det er over en time siden jeg har slugte min middagspille, og hovedet er stort set ved at være okay - føles dog lettere brugt, men jeg agter ikke at sove til middag. Hader at skulle bruge tid på at sove til middag, bare for at blive frisk i hovedet. Desuden har jeg også lige lavet en frisk spand kaffe, der skal drikkes.

Kan nok ikke holde nallerne helt væk fra min novelle her i eftermiddag, men det er vel også bedre at være kreativ frem for at sidde og trille tommelfingre og bedrive absolut intet. Hvis der sidder nogen derude og arbejder med en tekst, så god skrivelyst her fra.
Forsat god dag til alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvor meget medicin er mon nok? er publiceret 23/09-2024 13:14 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.