2 måneder, 9 dage siden

Smede når jernet er koldt

13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
5 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
12 år siden
Jeg er gået i stå med at læse i Helvedes Flammer af Dean Koontz. Er ellers nået lidt over halvvejs, men bogen fænger mig ikke ordentlig. Skal dog nok få den læst færdig selv om den er knap så god, men i disse dage orker jeg ikke at bruge tid på bogen. Så længe man kan huske hvad der er forgået er det vel ikke nogen katastrofe at holde en lille pause.

Sidder og drikker en kaffe der tre en halv time gammel, men med lidt mælk i kaffen, så går det an. Hvis ikke det var fordi der var mælk i kaffen ville jeg ikke røre kaffen, men hælde den ud. Men kaffe er dyrt så man må være opfindsom.
Har normalt den politik omkring kaffe at den helst skal drikkes indenfor timer, mens den stadig er relativ frisk, men har ikke været så hurtigt til at drikke min morgenkaffe i dag.

Har booket en vasketid ovre i vaskehuset til i morgen klokken elleve, så der kan komme ugentlig rent tøj ind i tøjskabet. Det er så dejligt når tøjvask er overstået og man ved der er en uge til næste vasketid.

Jeg har en novelle, som jeg skal have arbejdet videre på. Forhåbentlig har jeg mod på det senere i eftermiddag, så jeg kan få lukket historien. Ellers må jeg se på det med friske øjne i morgen formiddag, for vil gerne have afsluttet historien snarrest. Frygter at den havner i en mappe med midlertidige filer og samler digitalt støv, hvis jeg ikke er i stand til at lukke historien inden længe. Havde ellers afsluttet historien, men tog den dumme beslutning af udvide historien hvilket så har taget en langvarig drejning, fordi jeg pludselig ikke vidste hvordan jeg lukkede historien bedst mulig.
Nu skal jeg til at smede mens jernet er koldt, så det kræver en gennemlæsning inden jeg afslutter fortællingen endnu en gang. Dagens lektie er at smede mens jernet er varmt og sproget flyder uhindret ud på tastaturet.
Nu vil jeg tage noget middagsmad og se hvor langt jeg kommer med genoplive historien efter at have gennemlæst den.
Håber alle har eller får en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smede når jernet er koldt er publiceret 09/07-2024 11:56 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.