Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
12 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt om at fodre dagbøger
Jakob Juel (...
2 måneder, 2 dage siden
Jeg har lige spist en champignon. Det er da vildt fedt at kunne starte en tekst sådan:)

Nå men den her svampingjong var helt vidunderlig. Det tog mig længere tid at rengøre den, end det tog mig at nyde smagen af den. Men nøj hvor smagte den dog godt.

Da slog det mig! Er det mon arbejdet ved at rengøre champignonen der får den til at smage så meget bedre?

Det måtte testes. Jeg har nogle valnødekerner i en pose og jeg spiste en enkelt af dem. Det var lækkert. Så tog jeg en nødeknækker, og knækkede mig ind til den velsmagende kerne. Hmm. Meget bedre! Jo den første smagte ganske givet som en valnødkerne, men der var bare et eller andet mere... magisk over den, jeg rent faktisk havde lagt et stykke arbejde i at fortjene kernen fra.

Så ja. Arbejde adler.

Jakob S. Arndal
- Tanker fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De små ting er publiceret 04/12-2008 00:33 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.