3 timer, 2 minutter siden

En rettelse

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
3 måneder, 18 dage siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Skavanker
David Hansen...
6 måneder, 18 dage siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Hurra!
Halina Abram...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg glemte at sige, at jeg også svarede på en Amerikans ateist post, - et billede hvor der stod at vi ikke tror på deres fiktionelle gud, ikke tror på deres himmel eller helved..Men de sidste 2 linjer var jeg uenig i. De lød, - "og der er intet i kan sige, der kan overbevise os" Der måtte jeg skride ind og rette på dem.. for det er der, - BEVISER! Hvis man ikke er villig til at lytte til folk, og høre deres beviser.. så er man lukket..og det er vi ikke.. vi lytter.. - En kvinde spurgte mig så, om jeg da mente at der var gode beviser for en gud.. Så jeg svarede hende, at beviser ikke er vores problem.. at vi ikke har hørt nogen gode beviser nogen sinde.. er ikke vores problem.. det er deres! Jeg tror heller ikke på bigfoot, - Men at sige, at der intet er du kan sige, der kan overbevise mig om, at bigfoot findes.. ville være dumt, og viser en lukkethed..som kun høre til hos religiøse! Hvis folk kom med gode beviser for bigfoot, så kan min mening ændres..Så jeg svarede hende, og hun gav mig så ret.

Matt havde sagt det i en af de mange shows han havde været vært for.. og jeg har en god hukommelse.. da jeg kunne se det fornuftige i det, - så absorberede jeg det i min hjerne.

Hvis man spørge mange religiøse om, hvad der ville kunne få dem overbevist om, at DERES gud ikke findes.. så vil mange ikke kunne sige noget.. for de er ikke blevet overbevist om deres gud via beviser for denne.. men i stedet ved indoktrinering. Nogle forsøg vil prøve at ændre bevis byrden.. så at man skal bevise, at deres usynlige gud, der ikke viser sig på nogen måder.. ikke findes.. alt imens de giver denne gud æren for alt muligt, de ikke kan vise overhovedet , at det er denne guds ære.. Vi ateister er ikke ligesådan.. vi vil se beviser, og kan ændre holdning hvis der er beviser.

og manglede beviser for noget, bør få enhver rationel person... til at modificere sin tro hen imod at være usikker...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En rettelse er publiceret i dag kl. 11:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.