2 dage, 7 timer siden

Dis og tåge, perfekt arbejde vejr indendørs

Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
11 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
4 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
12 år siden
Efter fjorten dage med influenza som følgesvend har jeg endelig fået en god nats søvn, og antager at influenzaen endelig har forladt kroppen. Jeg vågnede kun en enkelt gang i nat, men faldt hurtigt i søvn igen, så det var billigt sluppet. Det er sjovt, efter at være fyldt halvtreds så vågner jeg hver nat - uden undtagelse. Til tider savner jeg at kunne sove igennem uden afbrydelse, men jeg har efterhånden vænnet mig til det, for det vil tilsyneladende ingen ende tage.

I foregår fik jeg begyndte en ny novelle, "Glansbilleder i mørke", og fik da også skrevet lidt på den i går. Slutningen står mig dog endnu uklar, for jeg ved ikke om jeg skal bevæge mig over i det overnaturlige eller bibeholde det realistiske. Så det skal lige tænkes lidt over.
Har dog overvejet at skrotte historien helt og holdent, fordi den er så dyster og der gives ikke noget håb til læseren som historien er i øjeblikket. Men al læsning skal selvfølgelig heller ikke være munteret. Må bare håbe på at jeg kan skabe en slutning der kan retfærdiggøre historiens udfoldelse.

Jeg har uploadet "Den sidste tryllekunst" til Fyldepennen så folk med læselyst har noget at læse. Historien blev længere end min normale standard, men jeg følte at det var nødvendigt med lidt fylde i denne ombæring. Forhåbentlig afskrækker det ikke folk fra at læse historien.
Historien fylder ti Word sider og er på 5078 ord.
Jeg håber at have undgået dobbeltkonfekt i denne ombæring, men hvis ikke, så undskyld på forhånd. Dobbeltkonfekt har det med at snige sig ind når man arbejder med en historie over flere ombæringer synes jeg. Jeg har skam læst historien igennem og synes ikke den bærer præg af problemet.

Udenfor er der dis og tåge og DMI lovet vejret vil være således helt frem til ved ottetiden i aften. Det er nu meget hyggeligt.

Nu vil jeg hælde en frisk kop kaffe op og gå over i vaskehuset for at booke en tid til i morgen. Bagefter vil jeg arbejde lidt på 'Glansbilleder i mørke'. Får nok brug for at lave en brainstorming for at løse slutningen som det er i øjeblikket - for jeg kender ikke slutnings udfald. Men så har jeg da en arbejdsplan for i dag.

Forsat rigtig god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dis og tåge, perfekt arbejde vejr indendørs er publiceret 17/09-2024 10:38 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.