11 dage siden

Grøn afføring

Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft grøn afføring idag, - græs grøn. Så jeg har selvfølgelig sat min ind i, hvad det kan skyldes. Jeg har også været til møde, og kæmpet for at få nogle indstillinger gennemført.

Så læste jeg, at nogle mænd havde gjort noget dumt.. nu venter jeg blot på at feministerne anklager alle mænd som sædvanlig.. så jeg kan angribe dem.

jeg kom lige til at tænke på en af dem, der inspirerede mig imens jeg var ved at lære om, hvordan jeg smadre religiøse's udsagn.. Dusty.. indtil han blev pinlig woke. F.eks mente han pludselig, at man ikke måtte lytte til michael jackson musik, pga de ting der blev sagt om ham.og de beviser han mente der lå til baggrund for det.. Okey, men manden var død?! Hvad skulle det så gøre..Man lytter til det gode, og forstår at det dårlige var mandens fejl.. ikke musikkens..og ingen penge kan gå til en død mand.

samtidig mente dusty selv, at han selv var en stjerne..så han var blevet lidt for selvglad. Det er sagen med ateisme.. vi er enige i en ting, og resten har vi forskellige meninger om.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grøn afføring er publiceret 05/09-2024 19:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.