17 dage siden

Hvem der?

Kreativ igen
David Hansen...
8 måneder, 9 dage siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
4 måneder, 22 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
5 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hej dagbog, - Der var en eller anden der råbte mit navn, - i aftes.. og jeg ved ikke hvem det var. Jeg ved ikke, om det er en der har været på skolen.. som nu kender mit navn. Jeg har været der siden 2011 så vidt jeg husker.. december. Jeg ved en del har snakket om mig,. som sagt.. selv min læge havde hørt om mig.. Det er ikke noget jeg bryder mig om..Hvis man tror, jeg gør noget for opmærksomhed.. så kender man mig grundlæggende ikke. Jeg debatere ikke for opmærksomhed, men for at vise folk at de ikke har fat i sandheden, og at de bør tænke over tingene noget mere. Jeg gør det for at slibe mine egne holdninger af, og se om nogen kan komme med noget, der gør at jeg skal overveje noget, ændre holdning..I en verden med folk der er så låste i deres, at de end ikke kan lytte til folk de ikke er enige med.

Det værste man kan være er kendt! hvor man i stedet for at repræsentere nogle holdninger, hele tiden har sin egen person i centrum.. i stedet for det der er vigtigt. Den eneste fordel.. eller grund til at opgive ens anonymitet, bør være hvis man kan hjælpe dem der er i nød.. f.eks - hvis jeg tjente penge på andet end mit arbejde, ville de gå til at hjælpe børn.. plan fadder. Desmere magt man har, desmere fordre det at man bruger den på noget godt.
sandheden er ikke, at vi skal ha verden på vores skuldre.. Men des mere magt og kapacitet til det, - des mere bør man påtage sig..

Jeg er der, hvor jeg ikke rigtig har noget..og når jeg engang lægger og er ved at dø.. vil jeg ikke at det var ærgeligt at jeg ikke var sammen med flere, eller flere kendte mig.. jeg vil håbe, at jeg har fået bare nogle få til at åbne deres øjne og se verden på en anden måde..ikke via min person, men via holdninger og logik. Det virker til at være den sværeste opgave..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem der? er publiceret 30/08-2024 16:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.