1 måned, 27 dage siden

Nye kartolfer

Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Hej dagbog, - De nye kartofler som jeg og min far fik lagt, er nu blevet store nok til at spise. Jeg elsker nye kartofler, - jeg gravede en enkelt top op, og det var nok. Jeg fik spørgsmålet om huset igen, - om vi vidste hvad vi skulle gøre med det, når vi engang arver det. Det er et svært spørgsmål, for det er både let og svært at svare på. For det vil være let nok at sælge med indhold evt.. Men det vil også være svært at gøre det, fordi det er barndoms hjemmet.. i sær for mig tror jeg. Huset er godt, fed have.. I haven står der en kæmpe kristtjørn.. den er både god og dårlig. Fuglene elsker den, de gemmer sig i den.. den er hjemsted for en hel del af området fugle.. inde i den er der hængt nødder, og lige uden for ved drivhuset, er der 2 fodder steder..som fuglede konstat skiftes om at lande på, og tage fodder ud af.. de har været der i 40 år eller mere. I jorden tæt på kristjørnen er der et fuglebad..jeg lagde mærke til, sidst jeg fyldte fuglebadet, at fuglende begyndte at pippe ekstra da jeg havde gjort det..som om de sagde det til hinanden, at der nu igen var vand i badet...og der blev et liv ved det fuglebad igen..den ene fugl eller den anden kom.. det samme da min far fyldte det fodder sted, med nødder der var inde i kristtjørnen. Der blev pippet ekstra til lige efter..

Haven der før blev brugt til kartofler, gulerødder m.m.. står nu kun med 2 rægger kartofler, men min far har fyldt resten af jorden med vilde blomster..Humlebier og andet flyver fra den ene høje blomst til den anden...

Der er så mange ting ved det hus.. Min bror ønsker desværre ikke at overtage det, - og jeg føler ikke at jeg kan. Jeg er ikke den håndværker min far har været. Mit håndværk er ordet.. Inde på tavlen hænger et af mine digte, som min mor synes var smukt. Min far er håndværkeren.. han kan lave alt, og har været dygtig. Jeg gik op i ordet, og at udtrykke ideer. Min bror er handelsmanden, - butik, og forretninger.. Mor var omsorg, den mørke humor..

Jeg kan fortælle om, beviserne på micro og macro evolution.. Men jeg kan ikke slå et søm i en lort uden at ødelægge begge dele..

Jeg kunne ikke dy mig at bruge ordet igen her i dag.. En af de folk jeg kender, som bruger folk.. havde lavet et billede hvor hans hoved dækkede for resten af ordet.. så der kun stod "pik" han havde sikkert opdaget det.. og folk skrev det til ham... så jeg kunne ikke dy mig, så jeg spurgte om det var det, der hed et "dick pic" - Hvis jeg havde skrevet at der var en "dick" på billedet, ved siden af ordet pik.. så havde den været for åbenlys..

the dick part does not reference the word, but that he IS a dick! - he wont get it.. Jeg har fået at vide, at hele hans familie er sådan.. de bruger folk.. kommer kun når de har brug for hjælp, eller høre man ikke fra dem..

or there is an ass, next to a dick.. hmm..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye kartolfer er publiceret 12/07-2024 15:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.