12 dage siden

En uge+

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hej dagbog, der er kun lidt over en uge tilbage..så er der ferie. Jeg tænker på min mor hver dag, og savner hende.. det føles engang imellem som om en del af hende er hos mig.

Jeg kom lige forbi et ateist sted på nettet.. og der var selvfølge en religiøs, der havde brug for at kalde os noget.. såå.. ja,.. jeg har været alt for venlig imod dem, ligesom så mange andre ateister er stadig.. men ikke mig længere.. "i dont suffer fools" så jeg gav ham tilbage så hatten passer..dumt af ham at opsøge et sted hvor vi er..så nu går jeg efter at få ham til at ligne en idiot.. nemt. Folk som ham der stikker næsen frem, med arrogance er altid lette ofre. Des mere de tror de er, des mere ved jeg, at de er svage og lette at gå efter.

Han kom også med den om ego :) så den vendte jeg om i hans ansigt.. hvem af os tro, at en gud har skabt alt med folk i sinde..selv om universet er større end vi kan se. Hvem af os tror, at vi er skabt af en gud.. og hvem har blot haft en mor og en far.. hvem af os tro, at vi er vigtige nok, til at blive overvåget konstant af en gud.. og hvem ved, at universet er ligeglade med os.. hvem af os tror, at en gud sendte sine eneste søn for menneskets skyld, som offer for regler denne gud selv havde lavet.. og hvem tror, at vi er så specielle.. at vi kan eksistere efter vores død.. fortæl mig nu, hvem der har et ego..og hvem der ikke har.

Jeg sværger, det lyder tit som om, at de har hørt en præst sige et eller andet gammelt, som for længst er smadret...men nu tror de religiøse, at de kan spille store i slaget overfor os.. det ender aldrig godt for dem! Sjovt nok, det er tit folk der har taget stoffer eller røget hash, der nu tror de har en oplevelse.. suk, det eneste de har er en defekt hjerne, der skyldes at de har været under indflydelse af stoffer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En uge+ er publiceret 21/06-2024 20:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.