Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
17 år siden
Haven og højrefløjs ateis...
Kenny Raun (...
1 måned, 24 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
11 år siden
Hej dagbog, - først på med noget musik,- "You Know My Name". Jeg laver noget spidskål til min far i morgen.. jeg købte en pose med revet spidskål, - det skal steges i smør, ha cirton saft og salt og peber.. Min far fik en tåre, da han tænkte på det mad mor plejede at lave. Jeg har ikke lavet det før, - men mit hoved er fyldt med alt muligt jeg har absorberet.. så mon ikke det går, - ihvertfald bedre end min brors kone, der smækkede nogle hele spidskål ind i ovnen, så de blev brune.. aaad.

Så tænker jeg også, at jeg burde skrive et læserbrev, til en netavis hvor politikerne kommer forbi. Overskriften skal være Politiker Søges! En der ikke har travlt med at sidde i diverse råd, for at skumme fløden til sig selv. En der går ind for, at man ikke skal bruge borgernes penge til nepotistiske projekter. En politiker, der ikke har travlt med at bruge 1.7millon på et futtog, imens man skære ind på hjælpen til de ældre, og mangler plejehjem.. så længe skolerne skal spare penge. For at sige det kort, en politiker der forstår ordet Triage! dvs man bruger sin kapital på de vigtigste områder, og ikke på en badebro der alligevel ikke holder vinteren ud.

musikken skiftede.. "Fall Out Boy - Centuries"

Jeg ved godt, at nogle vil lade som om, at de kan give en undskyldning om, at det er forskellige kasser pengende kommer fra.. og det ville da også være smart at prøve, hvis det ikke lige var fordi pengene kom fra borgernes lommer..så at de fejlagtigt bliver lagt ned, der hvor der ikke er så stort et behov.. det er et politisk problem. enhver der ikke har disse ting som deres grundlag, bør smides ud på røv og albuer. Hvis du vil sætte dit præg på byen, så er det ikke en statue eller en pisrende der vil få dit navn frem på folks tunger, - start med et plejehjem i stedet..

The Score - "Born For This"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjælper er publiceret 07/06-2024 21:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.